Ben kendi anakartım için ya kuzenimden işlemci alıcam ya da teknik servise göndericem iade etmek istemiyorum.SELAM DOSTLAR;
B450M-A II anakartında bios flashback desteği var mıdır acaba
keşke başından bios flashback desteği olan bir anakart seçseydinizzBen kendi anakartım için ya kuzenimden işlemci alıcam ya da teknik servise göndericem iade etmek istemiyorum.
Keşke.keşke başından bios flashback desteği olan bir anakart seçseydinizz
Keşke.
Ya var ya şuan aklım o kadar karışık ki kuzenimin bana işlemciyi vericeğini hiç düşünmüyorum kendi anakartımı iade edip bunu alasım geldi.B450M-A II anakartını ucuz ama bios güncellemeden gönderen bissürü site vardı flashback özelliği olduğunu bilmiyordm sırf bios güncellemiyorlar diye almıcaktım ama bu özelliği görünce cok mutlu oldum
Her fan için aynı mı bilmiyorum ama ben kasa fanı alırken fanları birbirine takıp sonra bağlanılabilir demişlerdi. Sizde fanları birbirine bağlayıp direk güç kaynağına da takabilirsiniz ama onları ayarlamak istiyorsanız galiba kontrolcü şart. Birde size Dark kasa önemiştim onları alırsanız Dark kasalarında kendi kontrolcüsünü yolluyor diye biliyorum.kaç adet fan girişi var biri kasada 4 fan var 2si boşta kalıyor diye yorum yapmış endişelendim kasamdaki 4 fandan 2sini çalıştıramıcak fan cogaltıcı mı alıcam birde diye endişe bastı
@Syqex