KS
- Tepki
- 13
- Konu Sahibi
Kasa Olarak Ne önerirsiniz ATX Ve Aura Sync Destekli olarak?Şimdi paylaştınız tamam kasa bağlantısını ama iCUE 220T önermem fiyatı çok saçma kasaya göre.
Kasa Olarak Ne önerirsiniz ATX Ve Aura Sync Destekli olarak?Şimdi paylaştınız tamam kasa bağlantısını ama iCUE 220T önermem fiyatı çok saçma kasaya göre.
Corsir iCUE ile ASUS AuraSync ortak çalışabiliyorlar. Bu arada kasa bağlantısı yok, yani paylaşmamışsınız.
1500/2000 Tl Arası Ürüne Göre Değişebilir.Bütçe?
Öneri yapacağım.1500/2000 Tl Arası Ürüne Göre Değişebilir.
Bekliyorum Hocam.Öneri yapacağım.
Asus TUF Gaming GT501 - 1.699 TL - Direkt sipariş geçin, hiç düşünmeyin. Fiyatta yanlışlık yoksa ve siparişi iptal etmezlerse kasa yarı fiyatına satılıyor. Site bilindik bir yer sorun yok onda.
Eğer alamazsanız o kasayı aşağıdakileri alabilirsiniz.
Phanteks Eclipse P360A MESH - 1.619 TL
Lian Li Lancool 215 MESH - 1.848 TL
Phanteks Eclipse P400A MESH - 1.942 TL
Özellikle söyledim uyumlu öneri yapacağım diye.Phanteks Eclipse P360A D-RGB Aydınlatmalı
Aura Sync Uyumlu demi Hocam?
Asus almanızı tavsiye ederdik ama seçim sizin, Uğur hocamın attığı sitelerin hepsi güvenilir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Yakında e ticaret kaydı konusu açacak kızıpPhanteks Eclipse P360A MESH - 1.619 TL Site Güvenilirmi Hocam Alacağım Ve tüm yardımlarınız için Teşekkürler.
ASUS kasa patladı. Firma yanlışlıkla satışa açmış kasaya. Alan bir kullanıcıya Whatsapp üzerinde müşteri hizmetleri öyle cevap vermiş. O iptal yani. QP Bilişim ve Inventus bilgisayar güvenilirdir sorun yok.Asus almanızı tavsiye ederdik ama seçim sizin, Uğur hocamın attığı sitelerin hepsi güvenilir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Yakında e ticaret kaydı konusu açacak kızıp![]()
Üzüldüm alanlar adına hocam ya şu dönem sık olmaya başladı bu stok fiyat olayları ya da bana denk geliyor bilemedim. Diğer kasalarda siz onerdiyseniz uygundur, sağlık olsunASUS kasa patladı. Firma yanlışlıkla satışa açmış kasaya. Alan bir kullanıcıya Whatsapp üzerinde müşteri hizmetleri öyle cevap vermiş. O iptal yani. QP Bilişim ve Inventus bilgisayar güvenilirdir sorun yok.
Bu hatayı yapan sitede bilindik bir yer. Bende oradan 1 adet mousepad almıştım zamanında ve firma çok iyi varsa ürün.Üzüldüm alanlar adına hocam ya şu dönem sık olmaya başladı bu stok fiyat olayları ya da bana denk geliyor bilemedim. Diğer kasalarda siz onerdiyseniz uygundur, sağlık olsun
Aşırı büyük bir firma olmadığı sürece Amazon tarzı iptal edip geçiyor hocam, hiç şahit olamadım yarı fiyatına pek kapatma fırsatı vermiyorlarBu hatayı yapan sitede bilindik bir yer. Bende oradan 1 adet mousepad almıştım zamanında ve firma çok iyi varsa ürün.