Bilgisayardan Dıt Dıt Dıt Gelme Sorunu

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar sa alltaki videodaki sorunu yaşıyorum hiçbir şekilde kullanamıyorum bilgisayar res atmam gerekiyor bunun çözümü varmı

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bir sorun var. Sesli hata kodu diye biliyorum. Ötme sayısına göre hatanın ne olduğu bilinebiliyordu. Anakartın üstünde kırmızı bir led yanıyor mu bir bakın. Videonun öncesi veya sonrası var mı bilmiyorum ama devamlı kısa bip sesi anakart arızası oluyor. Eğer sayısını bilirseniz tam net bir şey de söyleyebilirim.

• Sürekli bip = Güç Kaynağı arızası
Arızası olarak nitelendirilmiş.

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bir sorun var. Sesli hata kodu diye biliyorum. Ötme sayısına göre hatanın ne olduğu bilinebiliyordu. Anakartın üstünde kırmızı bir led yanıyor mu bir bakın. Videonun öncesi veya sonrası var mı bilmiyorum ama devamlı kısa bip sesi anakart arızası oluyor. Eğer sayısını bilirseniz tam net bir şey de söyleyebilirim.

Anakartık a520m -h daha yeni aldım 0 mouse klavye usb portlarından tak çıkar yapınca düzeliyor ama tekrar oluyor bu sorun kırmızı ışık yanmıyor hiçbirşekilde

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Güç bağlantılarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Araştırma yaptığımda Ramler ile alakalı video paylaşan arkadaşlara denk geldim ramlerin uçlarını silgi ile silerek temizliyorlar biliyorum normalde bu işlem görüntü gelmediğinde oluyor ancak çözüme bu şekilde kavuşanlar var. en son ihtimal olarak istersen PSUnun uçlarından gelen voltajları kontol ettirebilirsin herhangi bir elektronikcide.

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Güç bağlantılarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Araştırma yaptığımda Ramler ile alakalı video paylaşan arkadaşlara denk geldim ramlerin uçlarını silgi ile silerek temizliyorlar biliyorum normalde bu işlem görüntü gelmediğinde oluyor ancak çözüme bu şekilde kavuşanlar var. en son ihtimal olarak istersen PSUnun uçlarından gelen voltajları kontol ettirebilirsin herhangi bir elektronikcide.
Şimdi hocam ben silgiyle ramin tam olarak nerelerini silicem

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Aynısı bende oldu ama benim PC ondan sonra açılmadı acilirsada 10 sende donup kitlendi garantiye verdim ,23. İş günü ekran kartım ve işlemcim bozulmuş 4 ay önce aldım

Şimdi hocam ben silgiyle ramin tam olarak nerelerini silicem
Banada dediler faydası yok PC ye gir Windows shift alt yap ne oluyo bak bı reis ama bence sistemsel yazılım değil sorun

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Aynısı bende oldu ama benim PC ondan sonra açılmadı acilirsada 10 sende donup kitlendi garantiye verdim ,23. İş günü ekran kartım ve işlemcim bozulmuş 4 ay önce aldım

Banada dediler faydası yok PC ye gir Windows shift alt yap ne oluyo bak bı reis ama bence sistemsel yazılım değil sorun
Hocam yaptım windows shify alt hiç bişey olmadı

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Bende mavi bi ekran gelmişti ama bilemiyorum sende neden gelmediğini ama knk banada aynı sorun 3 hafta önce oldu şuan teknik serviste işlemcim ekran kartım gg olmuş sıfır ı verilcek 3 güne fln

Hocam yaptım windows shify alt hiç bişey olmadı
Götür garantisi varsa pek kurcalama

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Neyi garantiye vermeliyim

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
O dıt dıt sesi olunca evet sonra ben resi atınca düzeliyor bide mouse klavye usb portlarını tak çıkar yapınca düzeliyor
Ekran kartı gitmiş olabilir anakart ve en büyük ihtimal olan güç kaynağı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri