Peki emin misiniz neyapmam gerekiyor bilgisayara format atınca yada mouse klavye tak çıkar yaptığımda düzeliyor anlam veremedimArızası olarak nitelendirilmiş.
- Sürekli bip = Güç Kaynağı arızası
EvetRestart attığınızda düzeliyor mu hocam ?
Arızası olarak nitelendirilmiş.
- Sürekli bip = Güç Kaynağı arızası
Anakartık a520m -h daha yeni aldım 0 mouse klavye usb portlarından tak çıkar yapınca düzeliyor ama tekrar oluyor bu sorun kırmızı ışık yanmıyor hiçbirşekildeBir sorun var. Sesli hata kodu diye biliyorum. Ötme sayısına göre hatanın ne olduğu bilinebiliyordu. Anakartın üstünde kırmızı bir led yanıyor mu bir bakın. Videonun öncesi veya sonrası var mı bilmiyorum ama devamlı kısa bip sesi anakart arızası oluyor. Eğer sayısını bilirseniz tam net bir şey de söyleyebilirim.
Anakart Sürekli Bip Sesi
Herkese S.a / Hayırlı Forumlar . 2 hafta önce ancak 775 p sistem toplayabildim fakat ne kadar nasipsiz bir insanım ki pc açılmadı. 2 Haftadır da pc teknik servisinde yatıyor . İO Girişi denildi , daha sonra eeprom yazıldı denildi ve en son chipset kalıplama denildi . Daha önce böyle bir sıkıntı...forum.pchocasi.com.tr
Şimdi hocam ben silgiyle ramin tam olarak nerelerini silicemGüç bağlantılarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Araştırma yaptığımda Ramler ile alakalı video paylaşan arkadaşlara denk geldim ramlerin uçlarını silgi ile silerek temizliyorlar biliyorum normalde bu işlem görüntü gelmediğinde oluyor ancak çözüme bu şekilde kavuşanlar var. en son ihtimal olarak istersen PSUnun uçlarından gelen voltajları kontol ettirebilirsin herhangi bir elektronikcide.
Banada dediler faydası yok PC ye gir Windows shift alt yap ne oluyo bak bı reis ama bence sistemsel yazılım değil sorunŞimdi hocam ben silgiyle ramin tam olarak nerelerini silicem
Ramlerin anakarta takıldığı uç kısımları silge ile silebilirsin. Dediğim gibi normalde bu görüntü gelmediği için yapılır. Ama yaptığında bir zararı olmayacaktır.Şimdi hocam ben silgiyle ramin tam olarak nerelerini silicem
Hocam yaptım windows shify alt hiç bişey olmadıAynısı bende oldu ama benim PC ondan sonra açılmadı acilirsada 10 sende donup kitlendi garantiye verdim ,23. İş günü ekran kartım ve işlemcim bozulmuş 4 ay önce aldım
Banada dediler faydası yok PC ye gir Windows shift alt yap ne oluyo bak bı reis ama bence sistemsel yazılım değil sorun
Götür garantisi varsa pek kurcalamaHocam yaptım windows shify alt hiç bişey olmadı
Knk hepsini ver ben başta öyle yapmadım PC geldi başka bişey daha bozulmuş geri boş boşuna bekliyorum kasayı ver hepsini yollasinlarNeyi garantiye vermeliyim
Hocam ben tek tek aldım parçalarıKnk hepsini ver ben başta öyle yapmadım PC geldi başka bişey daha bozulmuş geri boş boşuna bekliyorum kasayı ver hepsini yollasinlar
Ekranda donup kitlenme oluyor muHocam ben tek tek aldım parçaları
O dıt dıt sesi olunca evet sonra ben resi atınca düzeliyor bide mouse klavye usb portlarını tak çıkar yapınca düzeliyorEkranda donup kitlenme oluyor mu
Ekran kartı gitmiş olabilir anakart ve en büyük ihtimal olan güç kaynağıO dıt dıt sesi olunca evet sonra ben resi atınca düzeliyor bide mouse klavye usb portlarını tak çıkar yapınca düzeliyor
Ekran kartı gitse başka sorunlarda yapması gerekmezmi şuan gta oynuyorum rahat rahat oynatıyorEkran kartı gitmiş olabilir anakart ve en büyük ihtimal olan güç kaynağı
Knk valla bendede oldu 15 dk normal oynattı dedim o zmn bozuk olamaz gg olmuş bilmiyorumEkran kartı gitse başka sorunlarda yapması gerekmezmi şuan gta oynuyorum rahat rahat oynatıyor