hayırlı olsunBenimde bugün geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 16484
Pazar günü verdim siparişi dün kargoya verildi bugün geldi.
Çok memnun oldum hocam, Güzel Bir alışveriş oldu. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende. Güzel günlerde kullanınPazar sipariş ettiğim ürün bu gün geldi, beyaz/siyah olan model çok hoşuma gitmişti ama kırmızı koltuğa ait indirim kodu elime geçti @Selman TatarOğlu nun da aynı konuda şikayet ettiğini ama benim aksine kırmızı koltuğu istediğini foruma yazmıştı ona ulaştım kendisi tebilon yetkilileriyle görüşüp ürünleri değiştirdi saolsun, ürüne gelirsek gayet konforlu ve kaliteli hissettiriyor herhangi bir hasar yok kurulumu çok basit paket içerisinden çıkan kitapçık ve aletlerle 10 dakikada kurulum yapmak mümkün kampanyada emeği geçen pc hocası ekibine ve @Selman TatarOğlu arkadaşıma yeniden teşekkür ediyorum kampanyadan yararlanan diğer üyelere de hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 16489Ekli dosyayı görüntüle 16492Ekli dosyayı görüntüle 16490
Öncelikle hayırlı olsun. Bu adres işi çok sıkıcı. Daha önce aynı şekilde benimde adres bilgilerim sığmadı için bir ürünü neredeyse 2 hafta bekledim ve akşam 8 de beni aradılar benle hiç alakası olmayan bir adrese gelmemi istediler. Neyse ki siz halletmişsiniz.Koltuğu bugün 17.30 civarında teslim edildi. Süreçle ilgili detayları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Siparişi 06.03.2023 Pazartesi günü 13.30 civarlarında verdim. Forumdaki yazışmalarda bazı arkadaşlar Kargolandı ibaresini gördüğünü belirtmişti. Ben de bugün öğlene dek Kargolandı ibaresini görmediğim için Tebilon MH'yi aradım. Siparişin Onaylandı durumunda olduğunu, bu hafta içinde kargoya çıkacağını belirttiler. Ben de bekleyeceğimi düşünüyordum.
Zil çaldı, kapıyı açtım ve biri gelerek Salih Işık siz misiniz diye sordu. Evet, dedim. "Size büyük bir kargo geldi, adresiniz eksik yazdığı için emin olamadım. Gelir misiniz?" diye sordu. Aşağı indiğimde Yurtiçi Kargo aracını gördüm ve büyük kargo demesinden koltuğun gelmiş olduğunu düşündüm. Adresi kontrol ettiğimde apartman isminin sığmadığını, apartman, kat ve daire numaralarınınsa yer almadığını gördüm. Kargocu haklıydı. Bilgiler apartman isminin yarım çıkmasından sanıyorum ki tam sığmamıştı. Forumda da bazı arkadaşlar adres eksikliği nedeniyle şubeye çağırılmış. Bu konu üzücü oldu.
Gelelim kargomuza...
Ekli dosyayı görüntüle 16497
Ekli dosyayı görüntüle 16498Ekli dosyayı görüntüle 16499
Kurulum için bir kitapçık mevcuttu ve 5 adımda nasıl kurabileceğinizi açıkça anlatıyordu. Sakin bir şekilde sıraya dikkat ederek yapmanızı tavsiye ediyorum.
Koltuk nasıl mı?
Ekli dosyayı görüntüle 16500
İlk defa böyle bir koltuk kullandığım için tabii ki çok rahat hissettim. Daha yeni kurulumu tamamlayıp hemen foruma yazmaya koştumUmarım ilerleyen süreçlerde de tatminliğim devam eder ve bel sağlığında yardımcı olur.
Bu kampanyayı bizlere sunan PC Hocası Forumu'na ve Tebilon mağazasına teşekkür ederim.
Daha iyi kampanyalarda görüşmek dileğiyle.
Herkese iyi forumlar![]()
koltuk cok alcak geldı bana şahsen. yıldız ayağı metal bir ayakla değiştirebilirmEkli dosyayı görüntüle 16504
Ekli dosyayı görüntüle 16505
Ürünü pazar günü sipariş ettim kurulumu şimdi tamamlandım. Kargolama gayet iyiydi tek başıma kurulum yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Gerçekten çok rahat ve bu süngerlerin henüz sert hali. Benim tek aklıma takılan nokta şu; ürünün yerden max yüksekliği bu şekilde veEkli dosyayı görüntüle 16508
Ekli dosyayı görüntüle 16509
koçaklar en yüksek komumdayken dahi bu şekilde kalıyor. Sizde de bu şekilde mi? Koltuk sanki biraz daha yükselebilirmiş gibi geliyor.
Sizde de en yüksek konumda alt kısım son görsedeki mi hocam?koltuk cok alcak geldı bana şahsen. yıldız ayağı metal bir ayakla değiştirebilirm
Emeği geçen herkese çok teşekkürlerancak ilk etapta siyah beyaz istemiştim. Sizin kırmızı ve siyah olanı gördüm hoşuma gitti. Bana gelen link Siyah beyaz olduğu için kırmızı olanı almak istedim. Kodu kabul etmedi. Kod kullanılmış dedi. Mecbur beyaz siyah olanı almak durumunda kaldım sorun yok