İlk Siparişi ben vermiştim ayın 4 ü cumartesi günü saat 21:30 da, en son ben teslim aldım sanırım.

Çok şükür beklediğim den çok çok daha iyi geldi.
Satın alma sürecinde
@OceanLaB tarafından Gelen link Siyah beyaz idi. Zaten başta da ben öyle istemiştim. Ancak Taner hocam ın ofise aldığı kırmızılı olanı görünce hayran kaldım.
Benimle aynı durumda olan
@Terebit hocam da siyah beyaz olanı istemişti. Aramızda önce konuşup anlaştık tan sonra, Tebilon ile irtibata Geçip, Durumu anlatacak şekilde
[email protected] adresine her ikimizin de verdiği sipariş numaraları ile istediğimiz renkleri belirttik.
(Maile veya alış veriş sonrası hiç bir bilgilendirme yapılmadı.)
Bir kaç gün sonra Tebilon Mh ' yi aradım satın alma müdürünün konuyla alakalı ilgileneceğini söyledi. Ve gerçekten de öyle oldu sağ olsunlar.
Dün Yurtiçi Kargoyu Aradım firma ismini söyleyip adıma kargo olup olmadığını sordum. Konya aktarma da olduğunu görüntüledikleri kargonun, yarın (9.3.2023) teslim tarihi olduğunu söylediler. Öğlen evime teslim edildi.
Kargo gayet sorunsuz şekilde eve teslim edildi.
Kurulumu ise 15 dk sürdü. Kırmızı siyah olan model olmasına çok memnun kaldım. Süreç içerisinde bizlere böyle fırsatlar sunan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Bilgisayarımın donanım kısmında bir çok parçasını zaten Taner hocamın instagram story lerinde görerek almıştım. Bu gurup sayesinde baya kâr etmiş oldum.
İyi ki varsınız. Herkese ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum.