- Tepki
- 2,986
Hocam klavyeniz güzele benziyor klavyeniz ve keycapsleri nedir acabasıra kasada artık
Hocam klavyeniz güzele benziyor klavyeniz ve keycapsleri nedir acabasıra kasada artık
asus rog strix scope nx tkl moonlight white adı. itopyadan almıştımHocam klavyeniz güzele benziyor klavyeniz ve keycapsleri nedir acaba
Siyah bir nzxt kasa ile güzel setup olurdu. Güle güle kullanın.sıra kasada artık
teşekkürlerSiyah bir nzxt kasa ile güzel setup olurdu. Güle güle kullanın.
Maalesef kampanya bitti.İndirim devam ediyor mu koltuğa ihtiyacım var
Hyrİndirim devam ediyor mu koltuğa ihtiyacım var
burası neresı hocam maasallahsıra kasada artık
Koltuğun sol dirsekliği sağa-sola oynama yapıyor. Bu durum sağ tarafta biraz daha az. Sizde de böyle bir durum var mı?
İndirim devam ediyor mu koltuğa ihtiyacım var
Kolların yükseklik ayarı en düşükte olsa bile sallantı oluyor. Bu durum sol tarafta daha fazla. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.Sizdeki durum bende de mevcut. İki taraf da aynı şekilde oynama yapıyor sabit değiller. Bu diğer markaların koltuk modellerinde de böyle mi?
İlk mesajda indirimin bahsedildiği Tebilon sayfasında koltuk şu anda 3.499 TL'den satılıyor. Kuponsuz şekilde bu fiyattan alabilirsiniz.
Size özelden gönderilen link ile kodu bi deneyin bakalım. Çıkmadık candan ümit kesilmezKod kazanmışım ancak bildirim almadığım için haberim olmadıŞimdi öğrendim, sitede stok görünüyor. Kodu kullanma şansımız var mı bu tarihte acaba? Bu büyük fırsatı kaçırmak istemem.
Hocam bu kola sahip iş yerindeki koltuk da aynı sizin Dediğiniz gibi sallanıyor ancak aldığım DxRacer da en yükseğe aldığım zaman bile böyle sallantı yaşamadım. Küçük esneme denilecek kadar bi hareket var ama oda normal çünkü.Kolların yükseklik ayarı en düşükte olsa bile sallantı oluyor. Bu durum sol tarafta daha fazla. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Denedim üstad ancak çalışmadı... Tam da koltuk arıyordum, zaten çıkmaz çıkarsa bildirm gelir diye foruma da bakmadım. Bi girdim gelmiş ama bildirim gelmediSize özelden gönderilen link ile kodu bi deneyin bakalım. Çıkmadık candan ümit kesilmez
Hocam bu kola sahip iş yerindeki koltuk da aynı sizin Dediğiniz gibi sallanıyor ancak aldığım DxRacer da en yükseğe aldığım zaman bile böyle sallantı yaşamadım. Küçük esneme denilecek kadar bi hareket var ama oda normal çünkü.
İstanbul/kartal hocamburası neresı hocam maasallah