Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tim_ozz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende uzun zamandır PChocası ve Taner Bey'i takip ederim. Hatta smokinli videolarında Pc başında almaya çalışırken uğramışlığım çok olmuştur. Ne yazık ki onları almaya nasip olmadı. Hatta Pc kolikteki Hero için baya gittim geldim. İşim gereği Nvidia'nın desteği daha iyi olduğu için başka bir sistem aldım. İşlemcim aslında 12400F fakat ben 13600K veya en kötü 13400F ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu durumda da sıvı soğutma şart. Şimdi diyebilirsiniz ki sizde yeni üye olmuşunuz. Fakat pek forumlarda değilde Fecebook üzerinden paylaşım, katkı sağlıyorum. Bu konuyuda yine Facebook üzerinden gördüm. Foruma üye olayım dedim. Yine hızlı biten bir ürün gibi düşündüm ama pazartesi sonuçlanacakmış. Belki bizede düşer :) Ne diyelim. Pek yüzümüz yok ama :(

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
Dostlar PC Hocası Forum'a ve üyelere özel çok iyi indirimleri her hafta yapacağım. Bunun için anket açtım aşağıdan katılıp ürünleri birlikte belirleyelim.

Yeni katılan arkadaşlarımız da alamazlarsa üzülmesin 1 ay içerisinde istedikleri mesaj, rütbe ve seviyeye ulaştıklarında zaten almaya daha kolay hak kazanabilirler.

anlkrkmz35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pckolikden Tron pc aldım. Sıvı soğuma almam lazım ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Dostlar PC Hocası Forum'a ve üyelere özel çok iyi indirimleri her hafta yapacağım. Bunun için anket açtım aşağıdan katılıp ürünleri birlikte belirleyelim.

Yeni katılan arkadaşlarımız da alamazlarsa üzülmesin 1 ay içerisinde istedikleri mesaj, rütbe ve seviyeye ulaştıklarında zaten almaya daha kolay hak kazanabilirler.

Hocam önceki kod sahiplerinede vevericekmisiniz ben kullanmadan başkasına verein kanıtlayabilirim isterseniz

Sweeth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu

Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
Hocam
Selamlar arkadaşlar,

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

• NOT:

Hocam bilgisayar toplamak istiyorum 2 yıldır bunun için uğraşıyorum sıvı soğutucu malumunuz fiyatları belli bu fiyata böyle bir sıvı soğutucu bulmak imkansız inşallah çıkar.

Scaef

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5700x işlemcimde sogutucum yeterli gelmiyor sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Lütfen bana çıksın :/

Faciaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
r5 5600 kullanıyorum stok soğutucu ile 80 derecelere ulaşabiliyor. Antalyada yaşadığım için de yazın bu sıcaklıkların daha da artacağını düşünerek sıvı soğutucuya geçmek istiyorum. ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucu da işimi fazlasıyla görür diye düşünüyorum. Teşekkürler.

BayBasri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Dürüstlük iyidir , şöyle lazım hocam böyle ihtiyacım var hocam diyip 1 hafta sonra %80 i sahibindenden ilan açaçcak belki sende dahil ;)
Mesela bir arkadaş yazmış Ryzen 7 5800x3D alıcam böyle bi soğutmaya ihtiyacım var. Hadi ordan derler adama
Bir işlemciye okadar para vericek adama markası ne olduğu belirsiz sıvı soğutmayı kasasına mı sokar ;)
En basit örnekler daha neler neler

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Dürüstlük iyidir , şöyle lazım hocam böyle ihtiyacım var hocam diyip 1 hafta sonra %80 i sahibindenden ilan açaçcak belki sende dahil ;)
Mesela bir arkadaş yazmış Ryzen 7 5800x3D alıcam böyle bi soğutmaya ihtiyacım var. Hadi ordan derler adama
Bir işlemciye okadar para vericek adama markası ne olduğu belirsiz sıvı soğutmayı kasasına mı sokar ;)
En basit örnekler daha neler neler
Düşünceniz yanlış. Para konusunda sıkışmış olabilir. Bu indirim ihtiyaç sahipleri için olacak ve siz alıp üstüne kâr koyacaksınız. Sizin yüzünüzden ihtiyacı olan bir kişi üründen faydalanamayacak. Umarım sizi seçmezler.

Mehmet Mustafa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Selamlar arkadaşlar,

ÖRNEK BİR YORUM:

• NOT:

ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum Bu forumda 4070ti sistem toplama adında konu açtım ve bu soğutucu vardı, ve Benim için gerçekten fiyat şansı olabilir. İşlemci Olarak ryzen 7 7600x adına alacağım Hayırlısıyla

Kasanız 240mm yukarıya, 360mm ön tarafa radyatör destekliyor hocam. Önde fanlar olduğu için, üste takabilirsiniz. 12400F işlemcisi için fazlasıyla iyidir.

Ekli dosyayı görüntüle 16618
hocam bu kasaya olurmu

Lian Li Lancool 215 2X200MM ARGB FAN​

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam indirim alabilmek için ne yapmamız gerekiyor acaba

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Sıvı sogutmayi almak istiyorum , uzun zaman sonra yeni bir sistem topluyorum ve stok soğutucu yerine 5600 e bunu almak istiyorum umarım faydalanabilirim.

BayBasri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Düşünceniz yanlış. Para konusunda sıkışmış olabilir. Bu indirim ihtiyaç sahipleri için olacak ve siz alıp üstüne kâr koyacaksınız. Sizin yüzünüzden ihtiyacı olan bir kişi üründen faydalanamayacak. Umarım sizi seçmezler.
Kişiden kişiye neye göre kime göre doğru yanlış orasını yoruma açık hocam.
Mesela o sıkışmış onun sıvı soğutmaya ihtiyacı var benimde ekran
kartım darboğaz yapıyor sıkıştım işlemcimi yükseltmeye ihtiyacım var amaç aynı yani ;)
Sizin gibiler derken beni nekadar tanıyorsunuzda böyle yorum yapıyorsunuz ?
Moderatör olmak,müdür olmak hatta holding sahibi olmak herşeyi bilmek anlamına gelmez daha yaşınız küçük hayatta bunu ilerleyen zamanlarada tecrübe edersiniz
Allah benim hakkımda ne düşünüyorsanız iki katını size versin :D

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kişiden kişiye neye göre kime göre doğru yanlış orasını yoruma açık hocam.
Mesela o sıkışmış onun sıvı soğutmaya ihtiyacı var benimde ekran
kartım darboğaz yapıyor sıkıştım işlemcimi yükseltmeye ihtiyacım var amaç aynı yani ;)
Sizin gibiler derken beni nekadar tanıyorsunuzda böyle yorum yapıyorsunuz ?
Moderatör olmak,müdür olmak hatta holding sahibi olmak herşeyi bilmek anlamına gelmez daha yaşınız küçük hayatta bunu ilerleyen zamanlarada tecrübe edersiniz
Allah benim hakkımda ne düşünüyorsanız iki katını size versin :D
Forumda yetkimi kullanarak kimseyi kendimden düşük yerde görmüyorum. Bu yaptığınız için de sizi tanımama gerek yok. Sizin darboğaz sıkıntınızı çözmek için başkasının parası yokken yararlanabileceği bu indirimi almanız hakka girer. Bu yorumu yapmak için yaş olarak tecrübeye ihtiyaç da yok.

BayBasri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Forumda yetkimi kullanarak kimseyi kendimden düşük yerde görmüyorum. Bu yaptığınız için de sizi tanımama gerek yok. Sizin darboğaz sıkıntınızı çözmek için başkasının parası yokken yararlanabileceği bu indirimi almanız hakka girer. Bu yorumu yapmak için yaş olarak tecrübeye ihtiyaç da yok.
Söylediklerin le kendinle çeliştiğinin bile farkında değilsin hocam :)
Bak yine benim dediğime çıkıyor kapı
Örnek verdiğim o arkadaşın fanı var fakat yeterli soğutmaya ihtiyacı olduğu için sıvı soğutma istiyor.
Benimde işlemcim var ama ekran kartıma yeterli gelmediği için bu fırsatı başka türlü değerlendirip işlemcimi yükseltmek istiyorum ;) Tek fark o direk kullanacak ben dolaylı yoldan kullanacağım.
Bu yaptığınız için sizi tanımama gerek yok diyip
bana sizin gibiler tanımlamasıyla "fırsatçılar" imasında bulunursanız bende sizin hakkınızda
sizin gibiler " makam mevki sahibi olunca kendini birşey sananlar" yakıştırmasında bulunurum bu tartışmada sabaha kadar gider.
O yüzden insanları karakter olarak değerlendirecek ifadelerde bulunmayın.
Bana çıkar çıkmaz orası şans ama çok istiyorsanız çıkmasına engel olursunuz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Söylediklerin le kendinle çeliştiğinin bile farkında değilsin hocam :)
Bak yine benim dediğime çıkıyor kapı
Örnek verdiğim o arkadaşın fanı var fakat yeterli soğutmaya ihtiyacı olduğu için sıvı soğutma istiyor.
Benimde işlemcim var ama ekran kartıma yeterli gelmediği için bu fırsatı başka türlü değerlendirip işlemcimi yükseltmek istiyorum ;) Tek fark o direk kullanacak ben dolaylı yoldan kullanacağım.
Bu yaptığınız için sizi tanımama gerek yok diyip
bana sizin gibiler tanımlamasıyla "fırsatçılar" imasında bulunursanız bende sizin hakkınızda
sizin gibiler " makam mevki sahibi olunca kendini birşey sananlar" yakıştırmasında bulunurum bu tartışmada sabaha kadar gider.
O yüzden insanları karakter olarak değerlendirecek ifadelerde bulunmayın.
Bana çıkar çıkmaz orası şans ama çok istiyorsanız çıkmasına engel olursunuz
Engel olma gibi bir durumum yok. Yazımda fark ederseniz bu çıkacak kodlara hiçbir bağlantım bile bulunmuyor ki size çıkmasın dedim. Dolaylı yoldan işinizi gerçekleştireceksiniz ama sürekli indirimler devam edecek. Soğutucu biter yarın bir gün işlemci başlar. Her türlü işinizi görebileceksiniz. Bu bütçede sıvı soğutucu bir daha gelmez.

Deathking

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

ÖRNEK BİR YORUM:

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket

Selamlar arkadaşlar,

ÖRNEK BİR YORUM:

• NOT:

Stok fanlı xeon işlemcime takmayı düşünüyorum. Bu şahane soğutucuyu işlemciyi performansı için sahip olmak isterim.

Burkavuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
PC hocası sayesinde fenix sisteme sahip oldum. Zamanla sistemimdeki mevcut parçaları satarak güncellemeler yaptım.
Fenix mesh kasa ve nvm m2 ssd harici tüm parçaları bütçem dahilinde fırsatları değerlendirerek güncelledim.
RYZEN 5 5600
NVDİA 3060 12 GB
16X2 32 GB RAM
SAMSUNG 870 EVO 1 TB SATA SSD
ASUS ROG- STRIX -650G 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI

oyunlarda yüksek ayarları olabildiğince zorluyorum.5600 işlemci 85-90 arası oynuyor. Şu sıralar indirimle sıvı soğutucu bakınıyorum. Olurda hak kazanırsam benim için baya faydalı olacak. Olmazsada şanslı arkadaşlara şimdiden tebrikler.
Keyifle kullansınlar. Bu fırsat ve imkanları sağlayan etkili ve yetkililere de sonsuz teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri