Bu sistemler hangisini almalıyım yardım edin!

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?(biliyorum çok sorusordum bu hafta ama ilk defa sistem aldığım için lütfne anlayın beni)

Sistemler:

ryzenli olan pcye alırsam 2 sene sonra işlemciyi güncelleyebilirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ram tarlafından ilk sistem daha iyi galiba. Onun dışında herşey aynı. İlkini alın geçin bence.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
işlemci tarafında intel daha iyi ve intel sistemdeki psu gold sertifikalı bu önemli ramler de rgb intel sistemde kasa olarak amd daha iyi benim tercihim intel olurdu

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ram tarlafından ilk sistem daha iyi galiba. Onun dışında herşey aynı. İlkini alın geçin bence.
hocam kasasını beğenmiyorum onun sadece ve psu 650w az değilmi? ama ryzenli olanı alırsam ilerde güncellerim 2 sene sonra falan ama çok performans farkı olurmu aralarında

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hocam kasasını beğenmiyorum onun sadece ve psu 650w az değilmi? ama ryzenli olanı alırsam ilerde güncellerim 2 sene sonra falan ama çok performans farkı olurmu aralarında
Her türlü intel sistem daha iyi. 650w az değil.

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
ssdsine win kullanırken sıkıntı çıkartır vrami yok
Hatırladığım kadarıyla samsung 980 ssd lerde de dram yok bir arkadaşım kullanıyor. Win kullanırken bir sıkıntısı olmadı fakat sizin tercihiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İkisininde aynı?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Ben olsam amdli alır ilerde veya bütçe varsa Asus ROG-STRIX PSU UPG SSD tarafında da daha güzel alır geçerim işlemci olarak da upg zamanında eğer fazladan bütçe kalırsa anakart upg yapılabilir.Neden amd seçtiğimi söyleyeyim ASUS ROG STRIX ekran kartı XPG ram.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ben olsam amdli alır ilerde veya bütçe varsa Asus ROG-STRIX PSU UPG SSD tarafında da daha güzel alır geçerim işlemci olarak da upg zamanında eğer fazladan bütçe kalırsa anakart upg yapılabilir.Neden amd seçtiğimi söyleyeyim ASUS ROG STRIX ekran kartı XPG ram.
hocam ssdyi yükselticem zaten 2 sene sonra filanda işlemciyi daha iyi bir amd işlemcisi ile güncelleyebilirim tek düşündüğüm aralarında böyle aman aman bir fps farkı oluyormu?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Aynen katılıyorum upg ileri de yapılır. Rog ekran kartı da tuf dan daha premium daha güzel soğutma . Bende Amd işlemcili olanı seçerdim.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Aynen katılıyorum upg ileri de yapılır. Rog ekran kartı da tuf dan daha premium daha güzel soğutma . Bende Amd işlemcili olanı seçerdim.
hocam şimdi amacım oyun değil yazılım siber güvenlik vs takılıyorum haftada 2-3 defa oyun oynarım ekran kartı o yüzden çok önemli ama tabii işlemcide önemli ileriye dönüklük açısından vs intel olmasından dolayı herkes intel olanı seç diyor kafam karıştı aralarından çok aman aman diyecek bir fark var mı?

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
mesela işlemci anakart bi şekilde değişirsin ama rog strixe bir daha ulaşmam mümkün değil o yüzden amd olanı istiyorum inteli önerenler anakartı pcı 4.0 olmasından dolayı vs psudan dolayı öneriyor siz ne düşünüyorsunuz?

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
mesela işlemci anakart bi şekilde değişirsin ama rog strixe bir daha ulaşmam mümkün değil o yüzden amd olanı istiyorum inteli önerenler anakartı pcı 4.0 olmasından dolayı vs psudan dolayı öneriyor siz ne düşünüyorsunuz?
@Syqex hocam sizi çok sıkıyorum ama kusura bakmayın

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Rog serisi için AMD sistem alınmaz bence. Kartların ikisi de üst seviye ve aynı marka. En fazla 1-2 derece yada 1-2 FPS fark eder. Onunda olacağını sanmıyorum. Bence intel sistem tercih edilmeli.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Rog serisi için AMD sistem alınmaz bence. Kartların ikisi de üst seviye ve aynı marka. En fazla 1-2 derece yada 1-2 FPS fark eder. Onunda olacağını sanmıyorum. Bence intel sistem tercih edilmeli.
hocam şimdi aralarında 1-2 fps fark varsa kasadan feragat etmeye gerek var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri