Ben Rog u ryzen sistem diye önermedim muhahkkak malzeme kalitesi tasarımı kendine has olmasıyla oyun oynamak için aldığınızı düşündüm kasamda bu kartlardan biri olacaksa Rog olmalı ileri de satarkende diğerinden fazlaya satılacak ben sadece kullanım ileri de satarsam 1 1.5k daha fazla edeceği için düşünüyorum öyle hesaplarım oluyor kafamda , sizi bilemem

Kasa konusuna bir şey diyemem ikisini de kullanmadım görmedim kartları da kullanmadım performans kısmında ikisi de aynı gpu sıcaklık değerleri ve kullanıldıkları sistem değerlerine göre değerlendirmeleri izleyin, ama siz render yazılım deyince işlemci 12400f daha mantıklı duruyor ddr5 destekli pcie 5.0 destekli bakıldığında daha ileriye dönük sistem zaten .
Karar siz de sizi yönlendiremeyiz bunu kimse yapmamalı , siz hangi donanım bileşenleri sizi daha çok tatmin edecekse alabilirsiniz performansları render kısmında intel bir tık daha ağır basar oyunda da pek değişen olmaz işlemci bazlı oyunlarda verdiği değerlere bakın ama kıyas yaparken diğer parçalar koşullar aynı olmalı unutmayın.