Donanım Arşivi Forum Hk.

KS

disappointed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Burası harici forumlarda legal olmayan bir konuda bile tavsiye bekleyen bir kişiye bunun yasal bir konu olmadığını yazdığım için ceza yemiş biri olarak evet kin tutmuyorum ama bu muameleyi görmek de o forumun prestjini gözümden düşürdü.

PC Hocası ekibini geçen sene Ocak ayında seneler sonra ilk masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdiğim zaman Youtube'dan denk gelerek tanıdım ve hemen hemen ilgi alanımdaki tüm videoları izleyerek çok şey öğrendim. Kibar ve saygılı bu ekibi Sistem Savaşları #5'e katılma maceramda daha da yakından tanıdım ve yüz yüze tanışmadan bile bu kadar benimseyebilmem beni bile şaşırttı. Forumda da kendileri gerçekten aktif ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Evet her dakika bir konu açılmıyor belki forumda, diğer forumlara nazaran daha sakin, ama eklenen konular da hemen hemen hiç gözden kaçmıyor ve olabildiğince çözüme ulaştırılıyor hem forum hem de yöneticiler tarafından.

Benzer forumlarda her gün yüzlerce başlık hiç bir cevap ve çözüm bulamadan yitip gidiyor. O yüzden buranın da kıymetini bilmek gerek.

@OceanLaB @İsmail @Mehmet Erdoğan ve diğer ekip üyelerri. Emeğinize sağlık. Forumdaki saygılı ve efendi kitlenin sebebi de sizin başarılı yayın ve içerikleriniz.
İlkesizlik oldu mu ne yaparsan yap nafile. Kalite başka bir şey. Orası kalitesini yitirmeye başlamış galiba. Çok da önyargılı olmak istemiyorum. Taner beyi ben de çoktandır YouTube’dan takip ediyorum. İncelemeleri gayet güzel. Taner Beyin kullanıcı adı nedir acaba forumda?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Herkese selamlar, iyi forumlar. Geçen günlerde Donanım Arşivi forumda şahsın birisi buranın ortamını kötüleyen bir konu açtı. Burada hakaret filan çok oluyormuş, Donanım Arşivi o yönden çok daha iyiymiş. Ben çok forum takip eden biri değilim, arada bir işim düşerse girer çıkarım. Bunu yazdıkları forumda bugün bir şeye şahit oldum. Ergenin birisi durduk yere birisine hakaret etti, hem de konuyla alakasız. Onu birkaç kişiyle beraber raporladık fakat bu ergene hiçbir yaptırımda bulunmadılar, raporlayana uyarı geldi. Forum kurallarını moderatörlere hatırlatan kişiyi bir de neredeyse azarladılar. Herkese ceza vermiyoruz dediler. E o zaman kural koymanın anlamı nedir? Adama göre muamele yapıyorsunuz. Bende baktım böyle keyfi muameleler ve bir sürü ergen veletler var, orayı bıraktım geldim buraya.
Öncelikle hoşgeldiniz hocam bundan önce birçok forumu deneyimledim birbirine küfür edenler yardım etmek harici herşeyi yapan boş yere ban atan moderatörlerden tutunda boş yere rapor atanlar vardı içlerinde en samimi ortama sahip herkesin birbirine yardım ettiği, kullanıcı ve moderatör bakımından en sevdiğim forum burası oldu artık öbürlerine bakmıyorum bile iyi forumlar dilerim :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Burası harici forumlarda legal olmayan bir konuda bile tavsiye bekleyen bir kişiye bunun yasal bir konu olmadığını yazdığım için ceza yemiş biri olarak evet kin tutmuyorum ama bu muameleyi görmek de o forumun prestjini gözümden düşürdü.

PC Hocası ekibini geçen sene Ocak ayında seneler sonra ilk masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdiğim zaman Youtube'dan denk gelerek tanıdım ve hemen hemen ilgi alanımdaki tüm videoları izleyerek çok şey öğrendim. Kibar ve saygılı bu ekibi Sistem Savaşları #5'e katılma maceramda daha da yakından tanıdım ve yüz yüze tanışmadan bile bu kadar benimseyebilmem beni bile şaşırttı. Forumda da kendileri gerçekten aktif ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Evet her dakika bir konu açılmıyor belki forumda, diğer forumlara nazaran daha sakin, ama eklenen konular da hemen hemen hiç gözden kaçmıyor ve olabildiğince çözüme ulaştırılıyor hem forum hem de yöneticiler tarafından.

Benzer forumlarda her gün yüzlerce başlık hiç bir cevap ve çözüm bulamadan yitip gidiyor. O yüzden buranın da kıymetini bilmek gerek.

@OceanLaB @İsmail @Mehmet Erdoğan ve diğer ekip üyelerri. Emeğinize sağlık. Forumdaki saygılı ve efendi kitlenin sebebi de sizin başarılı yayın ve içerikleriniz.
Forumda yetkiliye ihtiyaç yok öyle bir yer burası :D Fazla yetkili olmamasına rağmen her şey düzgün ve normal şekilde ilerliyor. Forumla da ilgililer zaten. Ben soru sorduğumda ilgileniyorlar mesela.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hoşgeldiniz umarım daha rahat olabileceğiniz ortama ulaşırsınız. Çoluk çocukla pek takılmaya değmez aslında ergenlikle bitmiyor isterse 50 yaşında olsun karakterine yansıyor belirtileri yani pek hayır beklemeye gerek duymamak lazım. Keyfinize bakın isteyen istediğini desin sadece forum sitelerde değil bütün sanal alemin her yerinde böyle insanlar var haklı olan taraf elbet susturulmak istenir.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Sağ olsun hem yöneticilerimiz hem de moderatörlerimiz sürekli aktifler ve içerikleri inceliyorlar. Bahsedilen türde bir olaya burada henüz rastlamadım ve rastlayacağımı düşünmüyorum da.

PCH Foruma HoşGeldiniz ♥
Abi Bu İmzandaki Sistem Bileşenleri Ve Ekipmanları Nasıl Yszıyorsun

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu foruma ve o forumada yardımcı oluyorum her gün. Orada tepkiler biraz fazla gereksiz oluyor ve bilgi kirliliği çok. Burada herhangi bir hakaret vs olmuyor cidden onu diyen kişi bayağı sallamış. Buranın çoğu saygılı insanlar ve zaten burdaki insanların çoğu büyük yaşta aklı başında insanlar. Aslında iki forumunda amacı aynı , forumu kötülemek doğru olmaz tabi önemli olan forumun içindeki insanlar.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri