KS
- Tepki
- 8
- Konu Sahibi
İlkesizlik oldu mu ne yaparsan yap nafile. Kalite başka bir şey. Orası kalitesini yitirmeye başlamış galiba. Çok da önyargılı olmak istemiyorum. Taner beyi ben de çoktandır YouTube’dan takip ediyorum. İncelemeleri gayet güzel. Taner Beyin kullanıcı adı nedir acaba forumda?Burası harici forumlarda legal olmayan bir konuda bile tavsiye bekleyen bir kişiye bunun yasal bir konu olmadığını yazdığım için ceza yemiş biri olarak evet kin tutmuyorum ama bu muameleyi görmek de o forumun prestjini gözümden düşürdü.
PC Hocası ekibini geçen sene Ocak ayında seneler sonra ilk masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdiğim zaman Youtube'dan denk gelerek tanıdım ve hemen hemen ilgi alanımdaki tüm videoları izleyerek çok şey öğrendim. Kibar ve saygılı bu ekibi Sistem Savaşları #5'e katılma maceramda daha da yakından tanıdım ve yüz yüze tanışmadan bile bu kadar benimseyebilmem beni bile şaşırttı. Forumda da kendileri gerçekten aktif ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Evet her dakika bir konu açılmıyor belki forumda, diğer forumlara nazaran daha sakin, ama eklenen konular da hemen hemen hiç gözden kaçmıyor ve olabildiğince çözüme ulaştırılıyor hem forum hem de yöneticiler tarafından.
Benzer forumlarda her gün yüzlerce başlık hiç bir cevap ve çözüm bulamadan yitip gidiyor. O yüzden buranın da kıymetini bilmek gerek.
@OceanLaB @İsmail @Mehmet Erdoğan ve diğer ekip üyelerri. Emeğinize sağlık. Forumdaki saygılı ve efendi kitlenin sebebi de sizin başarılı yayın ve içerikleriniz.