Arkadaşlar bilgisayarım da doğru düzgün oyun oynayamıyorum sürekli kasılma ve takılmalar var FPS drop denen olay oluyor sürekli Windows 7 , Windows 8.1 ve Windows 10 64 bit olarak hepsini kurdum denedim kesinlikle işletim sistemi ile alakası yok. Sürücülerim güncel ısınma sorunu yok donanımları test ettim sorun göremedim ayrıca farklı bir anakart ile de sistemi denedim yine aynı sonuçları aldım bir türlü çözemiyorum artık bu sorunu. Sistemimin yettiği oyunlarda bile bu sorunu yaşıyorum. Bir arkadaşım bana PSU kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi yeni bir PSU almamı önerdi fakat emin olamadığım için konu açmak istedim. PSU kaynaklı olsa bu dediğim sorunlar olur mu ? Sistem de reset atma kapanma gibi durumlar yok. Sistemi ve sorun yaşadığım oyunları aşağıya yazıyorum lütfen yardım edin bu sorundan bıktım artık.
Amd Fx-8300 3.3 Ghz
Msi Gaming 970 Am3+
Msi Gaming R7 370 2GB 256 Bit Gddr5
Cougar Cmx 700w PSU
Gskill RipjawsX 2x4 8GB Dual Kit DDR3
Oyunlar ;
Cs Go , American Truck Simulator , Mist Survival , Dead Rising 4 , Conan Exiles , Call Of Duty 2 , Arma 3 Apex , Battlefield Bad Company 2.
Şuan bunlar kurulu bilgisayarda sadece bunlarda değil başka oyunlarda da yaşıyorum sorunu. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacaklara.
Amd Fx-8300 3.3 Ghz
Msi Gaming 970 Am3+
Msi Gaming R7 370 2GB 256 Bit Gddr5
Cougar Cmx 700w PSU
Gskill RipjawsX 2x4 8GB Dual Kit DDR3
Oyunlar ;
Cs Go , American Truck Simulator , Mist Survival , Dead Rising 4 , Conan Exiles , Call Of Duty 2 , Arma 3 Apex , Battlefield Bad Company 2.
Şuan bunlar kurulu bilgisayarda sadece bunlarda değil başka oyunlarda da yaşıyorum sorunu. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacaklara.