Anakarttan indir.
Enes Değirmenci' Alıntı:hdd den de yapabilir kendimden örnek vermem gerekirse SSD almadan önce Pubg tarzı oyunlarda droplar ve kasmalar oluyordu.SSD alıp oyunu ona kurduğum zaman bütün problemler ortadan kalktı.HDD taraması yapınız.Benimki maalesef sağ salim çıkamadı...
Enes Değirmenci' Alıntı:Oyun içinden msı after burner açık iken resim atabilirmisiniz ?
Garezm' Alıntı:Arkadaşım.bir keresinde pc yi bastan asagiya temizleyip termalini falan yenilemişti drop yiyordu sizin ki drop sayilmaz pek ama herneyse kasayi getirdiginde farkettigim sey cpu fanını tam tamına oturtturamadıgıydı düzgün bir şekilde taktıktan sonra sorun cozulmustu belki sorununuz bu degildir bilmiyorum ama termal degistirdim demissiniz ondan aklıma geldi soyleyeyim dedim belki yardımı dokunur umarım cözümu bulursun
ugur.gozaydin' Alıntı:AIDA 64 yükleyip tüm parçaları ayrı ayrı test sokarmısın. Araçlar sekmesinde Sistem Kararlılık Testi yazar ona tıkla buradan İşlemci / Ekran Kartı / RAM / Disk vs. gibi tüm parçalar için ayrı ayrı testler yapabilirsin hangisini test etmek istersen onu tıkla ve testi başlar 5/10 dakika kadar hepsini test et ve sistemde ayni düşüşler hangi testte oluyorsa o parça arızalı demektir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Demek istediğini anlamıştım zaten videoda %99-100 arası aldığı FPS ile %60 lara indiği zamanki FPS arasında ortalama 7 FPS var ve GPU frekansı değişmiyor bu sırada sadece kullanım oranı değişiyor bu sorun ekran kartın ile alakalı bence ve ya donanımsal yada yazılımsal anlamak için başka bir sistemde bu kartı denemen gerek veya eş değeri bir kartı senin sistemde denemelisin.
ugur.gozaydin' Alıntı:Sen her oyunda bunu yapıyor dediğin için bizde o konuya hiç değinmedik şaka gibisin ya. Sonuçları bekliyoruz.
Sadomadoking' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Sen her oyunda bunu yapıyor dediğin için bizde o konuya hiç değinmedik şaka gibisin. Sonuçları bekliyoruz.
Şaka gibisin derken ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Sadomadoking' Alıntı:Şaka gibisin derken ?
Sen ilk başta tüm oyunlarda bu sorun oluyor demiştin bende ona bir gönderme yaptım sen şakayı yanlış anladın neyse k.bakma diyim o zaman sen sonuçları paylaş ona göre bir yol çizelim konuya.