evet zorladım biraz ancak çıkmıyorPinlerin ucundaki plastik parçayı ittirdiğinizi görüyorum ona rağmen mi çıkmıyor ?
denedim ancak açılmıyor pin iki uçlu ikisine de basmam lazım sanırıuç tarafındaki mandalı elinizle azıcık ittirin kilit açılacaktır
Sol taraftan azcık çekin, sol taraf yuvadan hafif ayrılınca mandala baskı uygulayarak sağ tarafıda çekini
Aynen ben çıkmadığı zaman o şekilde yapınca çıkıyordu.
ilk önce mandalsız tarafı çekeyim yani onu mu diyorsunuz
teşekkürler deneyeceğimAynen ben çıkmadığı zaman o şekilde yapınca çıkıyordu.
Daha alttan çeker misinizekran kartını hallettim işlemci soğutucu çıkmıyor bu sefer yardımcı olabilecek var mı acaba
vidalarını sökün termal macun kurumuş olabilir fanı bbiraz sağ sol yapın yavaşça kendinize çekinekran kartını hallettim işlemci soğutucu çıkmıyor bu sefer yardımcı olabilecek var mı acaba
Daha alttan çeker misiniz
vida gözükmüyor sadece pin gibi birşey varvidalarını sökün termal macun kurumuş olabilir fanı bbiraz sağ sol yapın yavaşça kendinize çekin
kasanın arka panelene bakın
Resime göre sol kenara doğru bir metalik gri renkte mandal var, ona bastırın, o esnada açılacaktır. Diğer taraf zaten direk çıkar.ekran kartını hallettim işlemci soğutucu çıkmıyor bu sefer yardımcı olabilecek var mı acaba
ben de öyle düşünmüştüm deniyorum bi dkResime göre sol kenara doğru bir metalik gri renkte mandal var, ona bastırın, o esnada açılacaktır. Diğer taraf zaten direk çıkar.
kendini atmıyor ancak çekiyorum şimdiBir önceki dediğimi yapın, sonra boşa çıkacaktır.