- Tepki
- 0
Merhaba anakartım b450m-hd 2 ram slotu var. neoforzanın 8 gb 3200mhz raminden bir tane vardı bir tane daha alıp ekledim fakat 2.yi görmüyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bios sıfırlamayı dener misiniz?Merhaba anakartım b450m-hd 2 ram slotu var. neoforzanın 8 gb 3200mhz raminden bir tane vardı bir tane daha alıp ekledim fakat 2.yi görmüyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdi denedim kasa ışıkları yanıyor fakat monitöre görüntü gelmiyorBios sıfırlamayı dener misiniz?
Bios arayüzünden ya da bios üzerinde bulunan pili söküp takın.
Ama öncesinde ramin çalıştığından emin olmak için, sadece yeni alınan rami takarak sistemi açar mısınız, görüp çalışacak mı?
Muhtemelen ram'de sıkıntı var, 2'sini de takıp bios sıfırlayın. Eğer hala görmüyorsa yapacak başka bir şey var mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazacaklardır mutlaka.Şimdi denedim kasa ışıkları yanıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor
Bios sıfırlama olaylarını falan hiç bilmiyorum sonrasında başıma sıkıntı çıkaracaksa yarın direkt pcciye götüreyimMuhtemelen ram'de sıkıntı var, 2'sini de takıp bios sıfırlayın. Eğer hala görmüyorsa yapacak başka bir şey var mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazacaklardır mutlaka.
Bir iş açmaz ama yine de siz bir bilene götürün hocam.Bios sıfırlama olaylarını falan hiç bilmiyorum sonrasında başıma sıkıntı çıkaracaksa yarın direkt pcciye götüreyim
Evet açılıyor sorunsuzTek Ram ile açılıyor mu şuan ?