ekstra ram ekledim fakat rami görmüyor.

hikikomoriouji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba anakartım b450m-hd 2 ram slotu var. neoforzanın 8 gb 3200mhz raminden bir tane vardı bir tane daha alıp ekledim fakat 2.yi görmüyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba anakartım b450m-hd 2 ram slotu var. neoforzanın 8 gb 3200mhz raminden bir tane vardı bir tane daha alıp ekledim fakat 2.yi görmüyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bios sıfırlamayı dener misiniz?

Bios arayüzünden ya da bios üzerinde bulunan pili söküp takın.

Ama öncesinde ramin çalıştığından emin olmak için, sadece yeni alınan rami takarak sistemi açar mısınız, görüp çalışacak mı?

KS

hikikomoriouji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios sıfırlamayı dener misiniz?

Bios arayüzünden ya da bios üzerinde bulunan pili söküp takın.

Ama öncesinde ramin çalıştığından emin olmak için, sadece yeni alınan rami takarak sistemi açar mısınız, görüp çalışacak mı?
Şimdi denedim kasa ışıkları yanıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Şimdi denedim kasa ışıkları yanıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor
Muhtemelen ram'de sıkıntı var, 2'sini de takıp bios sıfırlayın. Eğer hala görmüyorsa yapacak başka bir şey var mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazacaklardır mutlaka.

KS

hikikomoriouji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Muhtemelen ram'de sıkıntı var, 2'sini de takıp bios sıfırlayın. Eğer hala görmüyorsa yapacak başka bir şey var mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazacaklardır mutlaka.
Bios sıfırlama olaylarını falan hiç bilmiyorum sonrasında başıma sıkıntı çıkaracaksa yarın direkt pcciye götüreyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri