Dostlar merak ediyorum hangi ürünün fiyatını takip edeceksiniz? Ben Proart b660 merak edıyorum.
Şuan indirimsiz hali bile piyasanın altında sayılır. 4K altında çok iyi bir anakart B660 serisinde.Dostlar merak ediyorum hangi ürünün fiyatını takip edeceksiniz? Ben Proart b660 merak edıyorum.
Bende alacaksınız da ondan fiyat takibi yapacaksınız sandım. Sadece fanteziymiş.Hocam tahöinim 3500 civarında satılacak yönünde bakalım. Alacağımızdan da değil ha![]()
Arctic ürünü alırdım ben yine ama Galahad çok iyi üründür ve Arctic almadım diye pişman etmez.Bende soğutucu 360 m lian li soğutucu merak ediyorum bide Bi kaç tane kasa var alınır mı hocam normalde panteks p500a kasa ile artic 280m sıvı sogıtucu alıcaktım ama gaming gecesi səkilərin fiyatı uygunsa almaya değer mi hocam @ugur.gozaydin
Yurt dışı incelemelerine bakın hocam, alınacak 3 aio sıvı soğtucudan birisi diğerleri arctic ve ek, yani rgb istiyorsan galahad, rgb olmasın dersen biraz daha uygun fiyata arctic bulabilirsin yada premium bir soğtucu istersen ek tabi eknın trde satışı mevcut değil.Bende soğutucu 360 m lian li soğutucu merak ediyorum bide Bi kaç tane kasa var alınır mı hocam normalde panteks p500a kasa ile artic 280m sıvı sogıtucu alıcaktım ama gaming gecesi səkilərin fiyatı uygunsa almaya değer mi hocam @ugur.gozaydin
hocam gt301 kasanın ön paneline sığdırabilir miyim acaba, rog 3060 var grafik kartı. 50 küsur mm boşluk vardı amaGalahad oldukça iyi bir üründür. 3K fiyatı var şuan ve eğer 2.5K civarları yada altına inerse alınır.
360mm desteği olan her kasaya sığacaktır. Boyunda ve kalınlığında bir anormallik yok uzunluk olarak standart.hocam gt301 kasanın ön paneline sığdırabilir miyim acaba, rog 3060 var grafik kartı. 50 küsur mm boşluk vardı ama
ugur abi seni tebrik etmek istiyorum 21 yaşımdayım 12-13 yaşından beri forumlarda gezerim senin kadar bilgili adam görmedimya360mm desteği olan her kasaya sığacaktır. Boyunda ve kalınlığında bir anormallik yok uzunluk olarak standart.
teşekkürler360mm desteği olan her kasaya sığacaktır. Boyunda ve kalınlığında bir anormallik yok uzunluk olarak standart.
Eyvallah, ne desem bilemedim.ugur abi seni tebrik etmek istiyorum 21 yaşımdayım 12-13 yaşından beri forumlarda gezerim senin kadar bilgili adam görmedimya
evet hocam hi adam akıllı ürün yok bi şeye üzüldüm işlemciyi 5600xi 4800e almıştım 4150 olmuş yine çok fazla değilde üzdüHic indirimli bir şey göremedim
Hocam zaten piyasada 4300 e var millet de idrar yarisina giriyor baska aciklamasi yok. Siz pahali almissiniz birazevet hocam hi adam akıllı ürün yok bi şeye üzüldüm işlemciyi 5600xi 4800e almıştım 4150 olmuş yine çok fazla değilde üzdü