Gaming Gecesi

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
Dostlar merak ediyorum hangi ürünün fiyatını takip edeceksiniz? Ben Proart b660 merak edıyorum.

KS

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
İşe girene kadar boşluktan piyasa takibi yapıyorum ki sistem toplama zamanı gelince fikir edineyim. Hem burdakılere de faydamız dokunuyor. On numara fantazi hocam :D

Cansuafang

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende soğutucu 360 m lian li soğutucu merak ediyorum bide Bi kaç tane kasa var alınır mı hocam normalde panteks p500a kasa ile artic 280m sıvı sogıtucu alıcaktım ama gaming gecesi səkilərin fiyatı uygunsa almaya değer mi hocam @ugur.gozaydin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bende soğutucu 360 m lian li soğutucu merak ediyorum bide Bi kaç tane kasa var alınır mı hocam normalde panteks p500a kasa ile artic 280m sıvı sogıtucu alıcaktım ama gaming gecesi səkilərin fiyatı uygunsa almaya değer mi hocam @ugur.gozaydin
Arctic ürünü alırdım ben yine ama Galahad çok iyi üründür ve Arctic almadım diye pişman etmez.

cancan1135

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yurt dışı incelemelerine bakın hocam, alınacak 3 aio sıvı soğtucudan birisi diğerleri arctic ve ek, yani rgb istiyorsan galahad, rgb olmasın dersen biraz daha uygun fiyata arctic bulabilirsin yada premium bir soğtucu istersen ek tabi eknın trde satışı mevcut değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri