GÜZEL HABER! Bundan Böyle Sistem Toplamalar Foruma da Özel Olacak!

volkan8989

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
berkeayan' Alıntı:
umarım uygun fiyatlı olur

Herkesin taleplerine yetişmeye çalışıyorum açıkçası. O yüzden sistemleri sırayla çıkıyoruz. Mesela bu ay giriş seviye çıktıysak, bir sonraki sistem mutlaka orta segment oluyor. Sonraki ise üst segment. Bu sayede tüm kesime göre sistem rehberi çıkartmış oluyoruz.

Sadece bu ay bir istisnamız var. 2 tane giriş - orta segment sistem gelecek bir aksilik çıkmazsa.

Öncelikle emeklerinize sağlık, çok uğraşıyorsunuz. ikinci olarak da umarım sistemlerden biri 3060ti 5600x olur :)

I2UJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Cvp: GÜZEL HABER! Bundan Böyle Sistem Toplamalar Foruma da Özel Olacak!

Foruma uzun süre önce kayıt olanların yorumlarına saygı duymakla beraber benim gibi yeni gelenlerinde bu fırsattan yararlanabilmesi adına sistem yayınlanmadan birkaç gün veya bir hafta önce buraya sistem özellikleri yazılır. Sisteme talip olup bütçesi hazır olanların listesi yapılır. Eğer talep kotanın altındaysa zaten herkese hak düşer. Eğer kotadan fazlaysa çekiliş yapılarak seçilebilir. Aksi takdirde haksızlık olabileceğini düşünüyorum. Ya da eski olanlar buna karşı çıkacaksa yeni gelecekleri düşünerek örneğin 20 adet olacaksa 10 tanesi eski üyeler arasından, 10 tanesi yeni üyelerden şeklinde de yapılabilir. Böyle bir imkan sunduğunuz için de teşekkür ederim.

selamo21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

bence guzel uygulama ama herkez alma hakki olsun herkez burdanda katilabilsin cunku sitede paylasildigi 5 saniye sonra stok bitiyor iki yildir bir sistem alamadim umarim bole yapilirsa bir ihtimal alirim diye dusunuyorum

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
RE: Cvp: GÜZEL HABER! Bundan Böyle Sistem Toplamalar Foruma da Özel Olacak!

OceanLaB' Alıntı:
recepgaming' Alıntı:
Bazılarımız da indirimli ürün ne olacak diye bekliyor umarım monitör olur bu sefer 1 ms 144 hz ips 24" gibi

Yeni ürün konusunda anket açmadım henüz. Hafta başı anket açıp ürün belirleriz olur mu?

Teşekkürler hocam beklemedeyiz hafta başı için.

TÜRK YILDIZLARI

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
RE: Cvp: GÜZEL HABER! Bundan Böyle Sistem Toplamalar Foruma da Özel Olacak!

AgahBey' Alıntı:
AgahBey' Alıntı:
Bu forum gerçekten çok değerli ve içten yöneticileri var. En ufak mesajınız dikkate alınıp değerlendiriliyor. Bir şikayetiniz dinleniyor. Cansınız dostlar.

Edit: üstteki arkadaşa istinaden diyorum ben birden fazla öneride bulundum. Bende sırf sistemi almak için yalandan üye olup sistemi aldıktan sonra siteye girmeyecek insanlar yararlanmasın diye eski üye dedim. Atıyorum üyelik tarihi 6 ay ve daha eski olan gibi... Bunu yönetim belirler.
Saygı duyuyorum kardeşim özellikle bak senin söylediğin yalandan üye olup işi bittikten sonra bu siteye girmeyecek kişiler için önlem alınması gerekir. Şahsen her konuyu takip etmeye çalışıyorum ve faydalı gördüğüm herşeyi diğer üye arkadaşlarımıza özellikle pchocası fb sayfasından paylaşıyorum ki onlarda yararlansın.Ben ana ekranıma ekledim sürekli elimin altında olsun diye mesela.  Yorumun için teşekkür ederim tekrardan ??

spanko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Belirli bir mesaj/tarih limitinin benim gibi sizi yeni takip etmeye baslayan insanlari magdur edecegini dusunuyorum. Ben bugunku story'nizi izledim ve firsatlar olabilecegini belirttiginiz icin de uye oldum. Zaman limiti birkac gun/saat ile sinirli olacak ise mantikli, fakat birkac ay/yil olacak ise benim gibi yeni uyeleri magdur edecektir. Kaldi ki zaten indirimler geldigi an uyelik acmaya calisan birisi uyeligi olusturana kadar indirimleri kaciracaktir, o nedenle birkac saat veya gunluk limitler mantikli olabilir. Ayrica mesaj limiti insanlarin sadece mesaj sayisi doldurmak icin bos icerilikli mesajlar ile forumu kirletmesine yol acacaktir. 

Hepsi bir yana emeginize saglik. Umarim 11400/5600x ve 3060ti'li bir sistem cikarirsiniz bu ay. Cuzdani hazirda bekletiyorum vallahi :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Muhteşem düşünülmüş, bu sayede forumda aktif olan ve sistem bekleyen kardeşlerim de sistemlerine kavuşmuş olur. Eline emeğine sağlık .

alper1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Hocam indirimli ürün olarak mouse gelirmi

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17

İndiriiim  :p

AhmetAkif01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Selamlar Dostlar,

Güzel bir haber vereyim. Forum halkının ne kadar kıymetli olduğunu daha önce vurgulamıştım. Artık firmalar ile görüşürken, internette çok çabuk stoklar bittiği için, forum kullanıcılarına da özel stoklar olacak.

ÖRNEĞİN;

X bir firma ile 100 adet stoklu GTX 1660 sistem yapacağız diyelim. Bunun 20 tanesi foruma özel, 80 tanesi webe özel olacak. Forum'daki almak isteyen kullanıcılar da (HENÜZ NASIL OLMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERMEDİK) ayrıca bir hak tanıyıp, satın almalarını sağlayacağız.

Şimdiden herkese hayırlı olsun. Bu fikri geliştirmek için de yorumlardan bana aklınıza gelenleri yazarak destek olabilirsiniz.

Ben fikrimi söylemek istiyorum ben forum düzenlendi yeni şekle geldi dediklerinde ilk günü üye oldum benim gibilerin bundan yararlanması lazım ama eğer 1 yıl 6ay gibi süre olursa bir çok kişi yararlanamayacak dediğim gibi forumun güncellendiği gün baz alınırsa yararlanmış olur benim gibi öğrenci insanlar.

omer.alto07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Hocam bu dolar kur'unda benim şahsen çok büyük bir indirim beklentim yok ama eğer uygun bir fiyata 7.1 kablosuz kulaklık kampanyası olursa helalinden 1 tane almayı düşünüyorum. Onun dışında her şey çok pahalı olduğu için ihtiyacım olmadığı sürece herhangi bir sistem parçası yükseltmesi yapamayacam

soilobi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Teşekkürler hocam inşallah bizede stok sırası gelir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri