Benim hızlarda aynı bu şekilde maalesef altyapı sıkıntısı. Video edit yapıyorsun, youtube kanal açsana diyen arkadaşlarıma upload hızımı gösteriyorumTürk Telekom 16mbps paketi kullanıyorum. Tam detayları bilmiyorum ama genel olarak yakın değerler.
Ücret: 100TL civarı
Taahhüt: 24 ay (8 ay civarı kaldı)
Hız: 10Mbps download , 0.6 upload
Ping: 30-50 arası
Memnuniyet: Kopma sıkıntısı yaşamadık ama paketteki hızı alamıyor olmamız kötü. 2 cihaz bağlansa internet çöküyor gibi oluyor. Altyapı olmadığından mecbur katlanıyoruz. Altyapı yoksa almayın daha iyi gibi bir şey.
Comnet 500mbps 299tl 1000mbps 399tlmax 300tl bandında 500-1000mbps paketler var mıdır ben baktım bir kaç firmaya da tek tük var.
@Darfa, oyun oynanmıyor
Bulunduğunuz bölgeye hizmet veren Airfiber sağlayıcısı varsa Airfiber'e geçin en mantıklısıTürk Telekom 16mbps paketi kullanıyorum. Tam detayları bilmiyorum ama genel olarak yakın değerler.
Ücret: 100TL civarı
Taahhüt: 24 ay (8 ay civarı kaldı)
Hız: 10Mbps download , 0.6 upload
Ping: 30-50 arası
Memnuniyet: Kopma sıkıntısı yaşamadık ama paketteki hızı alamıyor olmamız kötü. 2 cihaz bağlansa internet çöküyor gibi oluyor. Altyapı olmadığından mecbur katlanıyoruz. Altyapı yoksa almayın daha iyi gibi bir şey.
Son kez 170 ödedim şimdi yeni zamla 250 oldu malesefkaç para ödüyorsunuz hocam?
Ne anlama geliyor bilmiyorum ama bir kaç ay içinde taşınacağınız gittiğimiz yerde güzel bir internet olur herhalde. Bana kalsa interneti araştırıp giderim de büyükler dinlemiyor.Bulunduğunuz bölgeye hizmet veren Airfiber sağlayıcısı varsa Airfiber'e geçin en mantıklısı![]()
Şimdiden hayırlı olsun umarım gideceğin yerde 1000 mbps internet vardır.Ne anlama geliyor bilmiyorum ama bir kaç ay içinde taşınacağınız gittiğimiz yerde güzel bir internet olur herhalde. Bana kalsa interneti araştırıp giderim de büyükler dinlemiyor.
Duymuştum bunu yaptıran tanıdıklar vardı ismi ilk defa duydum. Taşınırız diye yaptırmadılar diye biliyorum. 1000 Mbps olsa da almazlar maksimum 150tl falan verirler internete ona da ne kadar gelir bilmiyorum.Şimdiden hayırlı olsun umarım gideceğin yerde 1000 mbps internet vardır.
AirFiber çanak anten tarzı bir şey takıyorlar genellikle çatınıza takarlar. Oradan evinize kablo çekiyorlar. AirFiber sisteminde uzaktaki sunucuya bağlanıp aynı starlink gibi internet sunuyorlar.
Bildiğim kadarıyla baya hızlı oluyor internet kutusu firmasında 50 100 mbps gibi paketler mevcut.
https://poyraznet.com/paketler/internet-tarifeleri bu firma haziran 2023'e kadar fiyatı yükseltmeyeceklerini yazmış. 100 mbps 110 TL aylık gayet uygunDuymuştum bunu yaptıran tanıdıklar vardı ismi ilk defa duydum. Taşınırız diye yaptırmadılar diye biliyorum. 1000 Mbps olsa da almazlar maksimum 150tl falan verirler internete ona da ne kadar gelir bilmiyorum.
Hocam benim attığım değerler nasıldırSuperonline kullanıyorum bugün arayıp 24 e 6 interneti 250ye çıkarttıklarını söylediler şimdi milleniye geçmeyi düşünüyorum