Çözüldü Hero Şükür geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Modlar sitede çalışmıyor sonuçta. İnternet üzerinden alındığından hesap açtıysanız epostanıza mail olarak fatura gelmiş olabilir kontrol edin.

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Modlar sitede çalışmıyor sonuçta. İnternet üzerinden alındığından hesap açtıysanız epostanıza mail olarak fatura gelmiş olabilir kontrol edin.
Mail olarak sadece siparişiniz alındı ve kargoya verildi mailleri var fatura yok

brsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sabah geldi faturayı yoktu faturaya ihtiyacım var ınstagram adreslerine yazdım belki sisteme girmek gecikmiştir yoğunluktan

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Bende aldığım üründe böyle fatura gelmemişti sonradan diğer kısımlara bakınca gördüm. Ne biliyim spam kutusu yada sosyal medya tarzı diğer kategorilere gelebiliyor.
Valla onada baktım yok sadece bi kağıt var gelen fatura adresi diye ondada bileşenler yazıyor sıkıntı çıkmaz inşallah ne diyelim

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Sabah geldi faturayı yoktu faturaya ihtiyacım var ınstagram adreslerine yazdım belki sisteme girmek gecikmiştir yoğunluktan
Belki benimkide yarın sabah mail olarak gelir bekleyelim

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Yardımlarınız için sağolun iyi günler dilerim

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

Ekli dosyalar

• IMG20220913201103.jpg
    IMG20220913201103.jpg
    3.6 MB · Görüntüleme: 27

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Faturayla ilgili durum için firmayla görüşün. 4 ay sonra gelen e faturam bile var. Süreci hızlandırsınlar. Siparişiniz alındı veya onaylandı mailinin eklerini kontrol edin oraya da ekleyebiliyorlar.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Arkadaşlar geldi sistem şuan monitör yok yarın gelicek biosun güncelliğine ve biosa nasıl gircem ramlerin mhzlerine bakmak istiyorum driverleri nerden bulabilirim?
Sipariş No Neydi Acaba Söyleyebilirmisin Ona Göre Benimkinin Ne Zaman Çıkacağını Tahmin Etmeye Çalışıcam 8 Eylülde Verdim Siparişi Hala Kargoya Verilmedi

brsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
32944 daha bugün geldi 2 Eylül sipariş tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri