- Tepki
- 56
- Konu Sahibi
Kutunun üstünde fatura adresi diye kağıt var bileşeler yazıyor başka bişi yokSelam ürünün faturası geldi mi sizin ?
Kutunun üstünde fatura adresi diye kağıt var bileşeler yazıyor başka bişi yokSelam ürünün faturası geldi mi sizin ?
Sizdede yok sanırsam belki kimsede Yoktur modlar biliyosa yazabilir mi ?Selam ürünün faturası geldi mi sizin ?
Mail olarak sadece siparişiniz alındı ve kargoya verildi mailleri var fatura yokModlar sitede çalışmıyor sonuçta. İnternet üzerinden alındığından hesap açtıysanız epostanıza mail olarak fatura gelmiş olabilir kontrol edin.
Bende aldığım üründe böyle fatura gelmemişti sonradan diğer kısımlara bakınca gördüm. Ne biliyim spam kutusu yada sosyal medya tarzı diğer kategorilere gelebiliyor.Mail olarak sadece siparişiniz alındı ve kargoya verildi mailleri var fatura yok
Valla onada baktım yok sadece bi kağıt var gelen fatura adresi diye ondada bileşenler yazıyor sıkıntı çıkmaz inşallah ne diyelimBende aldığım üründe böyle fatura gelmemişti sonradan diğer kısımlara bakınca gördüm. Ne biliyim spam kutusu yada sosyal medya tarzı diğer kategorilere gelebiliyor.
Belki benimkide yarın sabah mail olarak gelir bekleyelimSabah geldi faturayı yoktu faturaya ihtiyacım var ınstagram adreslerine yazdım belki sisteme girmek gecikmiştir yoğunluktan
HDD ile bağlantılı kırmızı led. SSD bağlantısında kullanılıyor mu bilmiyorum. Sorun oluşturmaz.Galiba reset çünkü fan rengi değişmiyor Taner Hoca dedi
pmde dosya ekleyemiyorum bakar mısın fotoyaHDD ile bağlantılı kırmızı led. SSD bağlantısında kullanılıyor mu bilmiyorum. Sorun oluşturmaz.
Power tuşunun yanındaki ışıkla ilgili bilgi verdim mesajımda. Anakarttaki beyaz ışık windows gelene kadar sönüyorsa problem yok.pmde dosya ekleyemiyorum bakar mısın fotoya
Power tuşunun yanındaki ışıkla ilgili bilgi verdim mesajımda. Anakarttaki beyaz ışık windows gelene kadar sönüyorsa problem yok.
[/QUOT@BilgisayarcıGençpmde dosya ekleyemiyorum bakar mısın fotoya
Sipariş No Neydi Acaba Söyleyebilirmisin Ona Göre Benimkinin Ne Zaman Çıkacağını Tahmin Etmeye Çalışıcam 8 Eylülde Verdim Siparişi Hala Kargoya VerilmediArkadaşlar geldi sistem şuan monitör yok yarın gelicek biosun güncelliğine ve biosa nasıl gircem ramlerin mhzlerine bakmak istiyorum driverleri nerden bulabilirim?
33099Sipariş No Neydi Acaba Söyleyebilirmisin Ona Göre Benimkinin Ne Zaman Çıkacağını Tahmin Etmeye Çalışıcam 8 Eylülde Verdim Siparişi Hala Kargoya Verilmedi
bende farklı bir firmadan ürün almıştım e-fatura banada gelmemişti kargonun üzerinde e-fatura gelmediyse destek hattımızı arayın yazıyordu aradım 1.5 gün içinde geldiBelki benimkide yarın sabah mail olarak gelir bekleyelim
Benimkide 33700 acaba ne zaman gelir