- Tepki
- 4
Herkese merhaba,
Geçenlerde burada başlık açarak Pc toplamak için yardım istemiştim. Şimdi PC yi topladım fakat başka bir problem olmaya başladı.
Pc'yi topladım başta sıkıntı yoktu fakat şimdi Pc yük altında kendini resetlemeye başladı. Açılışta da yüksek CPU ısısı hatası veriyor.
Pc boşta 35-40 derece arasında çalışırken, PUBG veya herhangi bir oyun oynarken 68-70 lere çıkıyordu. 2 gün Pc yi kullanmadım ve başka biryere taşıdım. Şimdi ise PUBG oynarken bile devamlı kendini kapatıyor.
Sıvı soğutmanın gücümü yetersiz acaba diye düşünmeye başladım.
Anakart : Asus Rog Strix B760-F Gaming Wifi
İşlemci : İ9 13900 K
Ram : 16+16 DDR5 Gskil 6400 Mhz
Ekran Kartı : Zotac 3090 Ti
Sıvı Soğutma : Deepcool 360mm Gammaxx L360 ARGB Sıvı Soğutma
SSD MVe : 1 Adet 2TB Kingston + 2 Adet 1 TB MLD
Ekran : 34'' MSI 144 Hz 2K
Fan : 4 Adet harici + 1 Adet Kasa fanı
İşletim sitemi : Windows 11 Pro
Tüm bunlar sistemi oluşturuyor. Sıvı soğutma ön panelde takılı. Normal çalışıyor olarak gözüken sistem PUBG atmaya başladı. Bir yorum veya önerisi olan var ise yardımızı bekliyorum.
Ayrıca Konya'da yaşıyorum sistemi gösterebileceğim biri varsa o konuda da tavsiye alabilirim.
Edit : PSU : Gigabyte P850W 80+ Gold full modüler 120 mm v2
Geçenlerde burada başlık açarak Pc toplamak için yardım istemiştim. Şimdi PC yi topladım fakat başka bir problem olmaya başladı.
Pc'yi topladım başta sıkıntı yoktu fakat şimdi Pc yük altında kendini resetlemeye başladı. Açılışta da yüksek CPU ısısı hatası veriyor.
Pc boşta 35-40 derece arasında çalışırken, PUBG veya herhangi bir oyun oynarken 68-70 lere çıkıyordu. 2 gün Pc yi kullanmadım ve başka biryere taşıdım. Şimdi ise PUBG oynarken bile devamlı kendini kapatıyor.
Sıvı soğutmanın gücümü yetersiz acaba diye düşünmeye başladım.
Anakart : Asus Rog Strix B760-F Gaming Wifi
İşlemci : İ9 13900 K
Ram : 16+16 DDR5 Gskil 6400 Mhz
Ekran Kartı : Zotac 3090 Ti
Sıvı Soğutma : Deepcool 360mm Gammaxx L360 ARGB Sıvı Soğutma
SSD MVe : 1 Adet 2TB Kingston + 2 Adet 1 TB MLD
Ekran : 34'' MSI 144 Hz 2K
Fan : 4 Adet harici + 1 Adet Kasa fanı
İşletim sitemi : Windows 11 Pro
Tüm bunlar sistemi oluşturuyor. Sıvı soğutma ön panelde takılı. Normal çalışıyor olarak gözüken sistem PUBG atmaya başladı. Bir yorum veya önerisi olan var ise yardımızı bekliyorum.
Ayrıca Konya'da yaşıyorum sistemi gösterebileceğim biri varsa o konuda da tavsiye alabilirim.
Edit : PSU : Gigabyte P850W 80+ Gold full modüler 120 mm v2
Son düzenleme: