Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz?
Ben Türk Telekom ile 2 sene uğraştım 16lık paketi 10 verdiler bana (ilk bağlattığım ay 16 gördüm) 2 sene sonunda mahalleye Hiper geldi hızım aynı ama altyapı değiştirdiler. Sözleşmem bitmesine 2 ay kala vodafone aradı beni 120tl 50mbps veriyoruz dedi .direk geçtimAltyapı 80mpbs destekliyor ama 16mbps hıza mahkumum.Bakalım sözleşme bitince fiyatlar çok abartı olmazsa ne yapacağım zaman gösterecek.
Vallahi 10 sene oldu sanırım belki daha fazla bile olabilir, Vodafone.net kullanıyorum. Hız olarak 16mbps hızın tamamını alıyorum ve teknik açıdan neredeyse hiç sorunum olmuyor ve teknik destekten çok memnumum ama işte 16mbps hız işkence gibi.Ben Türk Telekom ile 2 sene uğraştım 16lık paketi 10 verdiler bana (ilk bağlattığım ay 16 gördüm) 2 sene sonunda mahalleye Hiper geldi hızım aynı ama altyapı değiştirdiler. Sözleşmem bitmesine 2 ay kala vodafone aradı beni 120tl 50mbps veriyoruz dedi .direk geçtim
tt de 16mbpsye 96 veriyordum memnunum ama arada sıkıntı oluyor sözleşme bitince türknet düşünüyorum
Evet Hızı verme konusunda sorun yok 50de 50 hadi 48 versin veriyor bazen kopmalar oluyor. Türknet 135tl 85mbps veriyordu tam olarak fiyatları hemen hemen aynı ama arada bi 35mbps oynuyorVallahi 10 sene oldu sanırım belki daha fazla bile olabilir, Vodafone.net kullanıyorum. Hız olarak 16mbps hızın tamamını alıyorum ve teknik açıdan neredeyse hiç sorunum olmuyor ve teknik destekten çok memnumum ama işte 16mbps hız işkence gibi.
Hocam neden paket yükseltme yapmıyorsunuz.Altyapı 80mpbs destekliyor ama 16mbps hıza mahkumum.Bakalım sözleşme bitince fiyatlar çok abartı olmazsa ne yapacağım zaman gösterecek.
Babamı ikna edemedim.Hocam neden paket yükseltme yapmıyorsunuz.
Önümüzdeki aylarda zam gelecek. Şuan müşterisi olduğunuz içinde size mevcut paketler üzerinden az da olsa indirim yaparlar. Eğer tabi kabul ettirebilirseniz zam gelmeden fazla para ödemeyelim yükselttirelim diyebilirsinizBabamı ikna edemedim.Hat onun üzerine. Bakalım sözleşme bitmesine az kaldı.
Vallahi çok şey denedim geçiş için ama nafile. Hattı kendi üzerime almam gerek, yoksa sözleşme bitmeden geçiş yapmaz, biliyorum huyunu.Önümüzdeki aylarda zam gelecek. Şuan müşterisi olduğunuz içinde size mevcut paketler üzerinden az da olsa indirim yaparlar. Eğer tabi kabul ettirebilirseniz zam gelmeden fazla para ödemeyelim yükselttirelim diyebilirsiniz