Kasa Tavsiyesi Alabilir Miyim?

brûsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar iyi forumlar,

Kasamdan memnun değilim zamanında sistemimi toplarken mecbur f/p kasa almıştım şuan kasamı değiştirmek istiyorum rica etsem öneride bulunabilir misiniz?

Team CARDEA Liquid 512GB 3400/2000MB/s NVMe PCIe Gen3x4 M.2 Sıvı Soğutmalı Gaming SSD Disk
MSI MAG CoreLiquid 360R ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Asus Tuf Gaming X570-Plus AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart

Corsair RM750 CP-9020195-EU 750W 80 Plus Gold Full Modüler Power Supply

AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz 36MB Soket AM4 Wraith Prism Fanlı İşlemci
Gigabyte RTX 3070 Master 8G GV-N3070AORUS M-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
32 GB ram

Mevcut markasını hatırlamıyorum

Şuan ki kasam
XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
Kasa önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem ?
Bütçeden yana problem yok sisteme yakışan oyuncu kasası olursa güzel olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Airhawk duo oneririm. Dark guardian pro öneririm. Hava akisi ve rgb yönünden yakışıklı kasalar

KS

brûsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Airhawk duo oneririm. Dark guardian pro öneririm. Hava akisi ve rgb yönünden yakışıklı kasalar
Kanka peki sıvı soğutmayı montelerken sorun yaşar mıyım bu kasalarda
Birde genel olarak kasanın sistem iyileştirmesinde etkisi ne kadardır ? Kasaya yüksek bütçe ayırmak mantıklı mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
Sistemi değiştirecek misiniz 1-2 ay sonra? O halde kasa için şimdi bence değişime gerek yok. Tama olarak neye karar verdiğinizi ve eğer kasa önerisi istiyorsanız maksimum bütçenizi verirseniz iyi olur.

KS

brûsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sistemi değiştirecek misiniz 1-2 ay sonra? O halde kasa için şimdi bence değişime gerek yok. Tama olarak neye karar verdiğinizi ve eğer kasa önerisi istiyorsanız maksimum bütçenizi verirseniz iyi olur.
Uğur Bey sistemi şuan için değiştirmek istemiyorum lakin hem göze hitap açısından hemde estetiklik açısından daha şık ve güzel performanslı bir oyuncu kasasıyla değiştirmek istiyorum mevcut kasamı. Bütcem 1.000₺ /2.500₺ aralığında olmaktadır dahada esneklik sağlayabilirim.
Birde sistemimi değerlendirebilir misiniz eklemem gereken bir şey mevcut mudur acaba veya eksik bir şey var mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141
Uğur Bey sistemi şuan için değiştirmek istemiyorum lakin hem göze hitap açısından hemde estetiklik açısından daha şık ve güzel performanslı bir oyuncu kasasıyla değiştirmek istiyorum mevcut kasamı. Bütcem 1.000₺ /2.500₺ aralığında olmaktadır dahada esneklik sağlayabilirim.
Birde sistemimi değerlendirebilir misiniz eklemem gereken bir şey mevcut mudur acaba veya eksik bir şey var mıdır ?
Sisteminiz gayet iyi, sadece o soğutucuyu çok önermiyorum ama kullanılabilir.

Size öneriler yapacağım kasa için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,141

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri