Marvel'da Hangisi Güçlü?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Disney+ a gelsin öyle izlerim pek tutmamış demin Eleştirel Parodisini izliyordum fena gömdü F&F :)

Tanrı ama abartılacak kadar güçlü değil bence, normal bir savaşta tabi ki de çok güçlü ama senaristin izin verdiği kadar :) Çizgi romanlarını falan hiç okumadım belki orada daha güçlüdür ama MCU da tam gücünü kullandığı çok an görmedim ya da hatırlamıyorum
Hocam son filimde Kratos olsa filim süresi 15 - 25 dk falan yani
Son sahne aşırı berbattı biz sadece Thor un arkasını görmek için gittik taş gibiydi.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Zaten film olduğu için bence kişiden kişiye değişir. Thor benim gözümde çok daha iyi.

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Bucky kış askerinde görünmeye başlığında demiştim. Güç sıralamasında kesin en üst seviyelerde olur diye. Tam tersi oldu :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sonraki filmlerde karakterin mizacı değişti ama olsun iyidir, ilk filmde hatırladığım kadarıyla insanın görünce "gıralum"diyesi geliyordu :)
Aslında son filmde bence biraz saçma yapmışlar. O kadar dövüşen thanos ile kapışan thor geliyor şarkılarla müziklerle dans ediyor gibi. Arada yine güçlü şekilde durduğu kısımlar var fakat filmin hikayesiyle doğal olarak çok az bırakılmış.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Aslında son filmde bence biraz saçma yapmışlar. O kadar dövüşen thanos ile kapışan thor geliyor şarkılarla müziklerle dans ediyor gibi. Arada yine güçlü şekilde durduğu kısımlar var fakat filmin hikayesiyle doğal olarak çok az bırakılmış.
Bahsettiğim karakter değişimi o hocam zaten, koskoca tanrı diye çıkan karakter en son televizyon başında cips gömüyordu :D

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bahsettiğim karakter değişimi o hocam zaten, koskoca tanrı diye çıkan karakter en son televizyon başında cips gömüyordu :D
Çok fazla değişkenlik gösteriyor. Love and thunder da o zamandan sonra tekrar çalışıyor gibi gösteriyordu filmin sonunda yine hanımcı gibi oldu çıktı.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Çok fazla değişkenlik gösteriyor. Love and thunder da o zamandan sonra tekrar çalışıyor gibi gösteriyordu filmin sonunda yine hanımcı gibi oldu çıktı.
O yüzden forever locky can çıkar huy çıkmaz adam sonsuza kadar arkadan iş çevirecek, hile hurda yapacak 0 değişim :D

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Thor neden bu karşılaştırmada? Diğer iki karakter büyücü Thor bu karşılaştırmada otomatik elenir ve Wanda kara büyülerle de ilgilendiği için Wanda daha güçlü bence
Haklısın fakat thoru wandadan daha güçlü kılan insan çok. Koyayım dedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri