Kaptan Amerika ile yıldızlarım barışmadı ama güzel filmler de var illa ilginizi ceken karakterler olur başlayın hocamBugün başlayalım bakalim marvela arkadaşın izleme sırasını atmasını bekliyorum
Kaptan Amerika ile yıldızlarım barışmadı ama güzel filmler de var illa ilginizi ceken karakterler olur başlayın hocamBugün başlayalım bakalim marvela arkadaşın izleme sırasını atmasını bekliyorum
Hocam son filimde Kratos olsa filim süresi 15 - 25 dk falan yaniDisney+ a gelsin öyle izlerim pek tutmamış demin Eleştirel Parodisini izliyordum fena gömdü F&F
Tanrı ama abartılacak kadar güçlü değil bence, normal bir savaşta tabi ki de çok güçlü ama senaristin izin verdiği kadarÇizgi romanlarını falan hiç okumadım belki orada daha güçlüdür ama MCU da tam gücünü kullandığı çok an görmedim ya da hatırlamıyorum
Saolun hocam da bu ne uzun seri be izle izle bitmiyecek gibi
evet o yüzden seviyorum orayıO kanal en mükemmel filmi de bazen gömer, eleştiri işinde başarılı ama video sonunda da film demeyi ihmal etmez. Genel olarak güzel noktalara, senaryodaki eksiklere değiniyor![]()
TamamBoş yapıyorsun yapma ! (Arkadaşım kendisi yanlış anlamayın)
Bi insta sayfasından sırayla tekrar izliyeyim diye telefonda duruyordu silmedim bende.
Sonraki filmlerde karakterin mizacı değişti ama olsun iyidir, ilk filmde hatırladığım kadarıyla insanın görünce "gıralum"diyesi geliyorduZaten film olduğu için bence kişiden kişiye değişir. Thor benim gözümde çok daha iyi.
Aslında son filmde bence biraz saçma yapmışlar. O kadar dövüşen thanos ile kapışan thor geliyor şarkılarla müziklerle dans ediyor gibi. Arada yine güçlü şekilde durduğu kısımlar var fakat filmin hikayesiyle doğal olarak çok az bırakılmış.Sonraki filmlerde karakterin mizacı değişti ama olsun iyidir, ilk filmde hatırladığım kadarıyla insanın görünce "gıralum"diyesi geliyordu![]()
valla ya Bucky efsaneydi en son sadece metal bi kolu vardı yani sadece o savaş ıq 0Bucky kış askerinde görünmeye başlığında demiştim. Güç sıralamasında kesin en üst seviyelerde olur diye. Tam tersi oldu![]()
Bahsettiğim karakter değişimi o hocam zaten, koskoca tanrı diye çıkan karakter en son televizyon başında cips gömüyorduAslında son filmde bence biraz saçma yapmışlar. O kadar dövüşen thanos ile kapışan thor geliyor şarkılarla müziklerle dans ediyor gibi. Arada yine güçlü şekilde durduğu kısımlar var fakat filmin hikayesiyle doğal olarak çok az bırakılmış.
Çok fazla değişkenlik gösteriyor. Love and thunder da o zamandan sonra tekrar çalışıyor gibi gösteriyordu filmin sonunda yine hanımcı gibi oldu çıktı.Bahsettiğim karakter değişimi o hocam zaten, koskoca tanrı diye çıkan karakter en son televizyon başında cips gömüyordu![]()
malumvalla ya Bucky efsaneydi en son sadece metal bi kolu vardı yani sadece o savaş ıq 0
O yüzden forever locky can çıkar huy çıkmaz adam sonsuza kadar arkadan iş çevirecek, hile hurda yapacak 0 değişimÇok fazla değişkenlik gösteriyor. Love and thunder da o zamandan sonra tekrar çalışıyor gibi gösteriyordu filmin sonunda yine hanımcı gibi oldu çıktı.
Haklısın fakat thoru wandadan daha güçlü kılan insan çok. Koyayım dedim.Thor neden bu karşılaştırmada? Diğer iki karakter büyücü Thor bu karşılaştırmada otomatik elenir ve Wanda kara büyülerle de ilgilendiği için Wanda daha güçlü bence
bence hak ediyor o yapım, koskoca adamın alfalığını yok etmişler.Disney+ a gelsin öyle izlerim pek tutmamış demin Eleştirel Parodisini izliyordum fena gömdü F&F![]()
Bilmiyorum belki çizgi romanlarda vs. MCU dan tanıdığımız Thor daha güçlüdür ama sadece MCU izleyeni olarak Thor bana göre başından kaybediyor bu ikisi ile karşılaştırılıncaHaklısın fakat thoru wandadan daha güçlü kılan insan çok. Koyayım dedim.
İzlemedim tam net bir şey diyemem ama hem eleştirel parodisinden hem de okuduğum diğer eleştirmenlerin yorumundan söylediğinizi haklı buluyorum. Ama yine de Disney+'a geldiği gibi izleyeceğimbence hak ediyor o yapım, koskoca adamın alfalığını yok etmişler.
birde filimden önce lol oynamış biri herhaldebence hak ediyor o yapım, koskoca adamın alfalığını yok etmişler.