Mavi Ekran Sorunu

Karim084

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese merhebalar,

Yaklaşık 4-5 aydır bilgisayarım WHEA UNCORRECTABLE ERROR hatası yani mavi ekran hatası veriyor bu sorunu nasıl düzelte bilirim şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Ee o zaman bu mavi ekran hatasından daha farklı bir duruma evrilmiş , probleminizi tekrar tariflerseniz uğur hocam çözecektir mutlaka..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bilgisayar açılmıyor içindekilere erişemiyorum.
Windows başlangıcında mı alıyorsunuz hatayı? Eğer öyleyse bilgisayarı 3-4 defa hatayı alana kadar tuştan kapatıp açın. Bir mavi ekran kurtarma bölümü gelecek karşınıza. Buradan önce başlangıç onarma deneyin işe yaramazsa sistem geri yükleme denersiniz.

KS

Karim084

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Windows başlangıcında mı alıyorsunuz hatayı? Eğer öyleyse bilgisayarı 3-4 defa hatayı alana kadar tuştan kapatıp açın. Bir mavi ekran kurtarma bölümü gelecek karşınıza. Buradan önce başlangıç onarma deneyin işe yaramazsa sistem geri yükleme denersiniz.
Abi her şeyi yaptım düzelmiyo bu lanet olası şey

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,123
Abi dosyası arşivledim şimdi ne yapmam gerekir?
Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:
Microsoft OneDrive
Google Drive (Herkese açık paylaşınız.)
Yandex Disk
DropBox

KS

Karim084

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu dosyaların hepsi tam oluşmamış. Mavi ekran alınca sistemin kendisinin yeniden başlamasını bekleyin siz müdahale etmeyin ki dosyalar oluşabilsin sorunsuz.
Abi bu dosyaları güvenli moddan aldım ondan ola bilirmi çünkü pc yi normal açamıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hayır ondan değil, dosyalar oluşmamış. Sistem geri yükleme veya Windows sıfırlama yada format deneyin. Çözüm olmazsa bunlar donanım odaklı bir sıkıntı olabilir.

KS

Karim084

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Abi suan pc calisiyor her hangi bir hata vermedi reset aticam ayni hatayi yine verirse pc yi sifirliyicam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri