Bilgisayar açılmıyor içindekilere erişemiyorum.C > Windows > Minidump klasörünün içindeki dosyaları arşivleyip bir yere yükleyin ve link paylaşın.
Windows başlangıcında mı alıyorsunuz hatayı? Eğer öyleyse bilgisayarı 3-4 defa hatayı alana kadar tuştan kapatıp açın. Bir mavi ekran kurtarma bölümü gelecek karşınıza. Buradan önce başlangıç onarma deneyin işe yaramazsa sistem geri yükleme denersiniz.Bilgisayar açılmıyor içindekilere erişemiyorum.
Abi her şeyi yaptım düzelmiyo bu lanet olası şeyWindows başlangıcında mı alıyorsunuz hatayı? Eğer öyleyse bilgisayarı 3-4 defa hatayı alana kadar tuştan kapatıp açın. Bir mavi ekran kurtarma bölümü gelecek karşınıza. Buradan önce başlangıç onarma deneyin işe yaramazsa sistem geri yükleme denersiniz.
Hayır mavi ekran pc açılıyor 5 dk bile açık kalmıyor yeniden mavi ekran geliyorEe o zaman bu mavi ekran hatasından daha farklı bir duruma evrilmiş , probleminizi tekrar tariflerseniz uğur hocam çözecektir mutlaka..
Tamam işte o süre zarfında uğur hocamın istediği dosyayı al. Gönder..Hayır mavi ekran pc açılıyor 5 dk bile açık kalmıyor yeniden mavi ekran geliyor
Güvenli modda girmeyi denedin mi?Hayır mavi ekran pc açılıyor 5 dk bile açık kalmıyor yeniden mavi ekran geliyor
Deneyib haber vericemGüvenli modda girmeyi denedin mi?
Abi dosyası arşivledim şimdi ne yapmam gerekir?C > Windows > Minidump klasörünün içindeki dosyaları arşivleyip bir yere yükleyin ve link paylaşın.
Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:Abi dosyası arşivledim şimdi ne yapmam gerekir?
Paylaşdım abi.C > Windows > Minidump klasörünün içindeki dosyaları arşivleyip bir yere yükleyin ve link paylaşın.
Tamamdır abi bekliyorum teşekkürler.Kontrol edip geri dönüş yapacağım.
Bu dosyaların hepsi tam oluşmamış. Mavi ekran alınca sistemin kendisinin yeniden başlamasını bekleyin siz müdahale etmeyin ki dosyalar oluşabilsin sorunsuz.Tamamdır abi bekliyorum teşekkürler.
Abi bu dosyaları güvenli moddan aldım ondan ola bilirmi çünkü pc yi normal açamıyorumBu dosyaların hepsi tam oluşmamış. Mavi ekran alınca sistemin kendisinin yeniden başlamasını bekleyin siz müdahale etmeyin ki dosyalar oluşabilsin sorunsuz.