Gelmedi kanka seninki geldimi@Wenzy17 senin geldi mi PC
Gelmedi kanka seninki geldimi@Wenzy17 senin geldi mi PC
Yok kardeşim gelmediGelmedi kanka seninki geldimi
Heh net kargo internet icat edilmedi diye düşünüyor olabilirler kocaman kurumu haritaya yazamadilarİtopya benim monitörü netkargo diye bi firmayla yolluyo inşallah bi sıkıntı çıkmaz daha önce bu kargodan gönderi alan oldumu netten yorumlara baktım pek iç açıcı değil kasayı yurtiçiyle yollasalar bari
Windows deneme sürümü yüklüydü.Sistemi gelen arkadaşlar acaba freedos mu geldi yoksa windows deneme sürümü yüklü bir şekilde mi geldi?
uğraştırırmı biziHeh net kargo internet icat edilmedi diye düşünüyor olabilirler kocaman kurumu haritaya yazamadilar![]()
Ansızın gelme ihtimali var ama haricinde verip gidiyorlar şubesi yok bildiğim kadarıyla hocamuğraştırırmı bizi![]()
Sağlam getirsinlerde zaman önemli değil iadeyle felan uğraşmak istememAnsızın gelme ihtimali var ama haricinde verip gidiyorlar şubesi yok bildiğim kadarıyla hocam
Benim kargom fare idi hocam sağlamdı darısı sizin sistemin başına kazasız gelir umarimSağlam getirsinlerde zaman önemli değil iadeyle felan uğraşmak istemem
ne zaman sipariş verdin?Benim kargom fare idi hocam sağlamdı darısı sizin sistemin başına kazasız gelir umarim
Bir ay olmuştur hocam rival 3 indirime girdiğinde almıştımne zaman sipariş verdin?
anladım,teşekkürler.Bir ay olmuştur hocam rival 3 indirime girdiğinde almıştım
Kanka senin sistem gelmiş hayırlı olsun peki sitede sendede hala hazırlanıyor mu yazıyor birde kargo takip no felan gelmedi mi sms olarakGelmedi kanka seninki geldimi
Kanka faturalaniyor yazıyor hala bende anlamadım sabah aradim bide müşteri hizmetleri sistem hazır kargoyu bekliyor dediKanka senin sistem gelmiş hayırlı olsun peki sitede sendede hala hazırlanıyor mu yazıyor birde kargo takip no felan gelmedi mi sms olarak
Akşam kurucam aga işteyim şuan sorun olursa yazarsın tekrardanKanka senin sistem gelmiş hayırlı olsun peki sitede sendede hala hazırlanıyor mu yazıyor birde kargo takip no felan gelmedi mi sms olarak