Modart PC'si Gelen Var mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
İtopya enteresan kargolarla çalışıyor, ismini unuttum bana da ansızın gelirken (takip edilmedi) telefon çaldı adres neresi diyor. Google'a kurum ismi yazsa yanlış yere gitme ihtimali yok bana eski usul 15 dakika konum tarif ettirdi

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İtopya benim monitörü netkargo diye bi firmayla yolluyo inşallah bi sıkıntı çıkmaz daha önce bu kargodan gönderi alan oldumu netten yorumlara baktım pek iç açıcı değil kasayı yurtiçiyle yollasalar bari

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İtopya herhalde bakıyor anlık en ucuz kargo firması hangisi hemen onla yolluyor kargoyu.

TA00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Sistemi gelen arkadaşlar acaba freedos mu geldi yoksa windows deneme sürümü yüklü bir şekilde mi geldi?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
İtopya benim monitörü netkargo diye bi firmayla yolluyo inşallah bi sıkıntı çıkmaz daha önce bu kargodan gönderi alan oldumu netten yorumlara baktım pek iç açıcı değil kasayı yurtiçiyle yollasalar bari
Heh net kargo internet icat edilmedi diye düşünüyor olabilirler kocaman kurumu haritaya yazamadilar :)

TA00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Sistem bugün geldi. Bolt kargo gerçekten beni şaşırttı. Sabahtan teslimata çıkarken gelecekleri saat aralığını belirtip gelmeden 10dk önce beni aradılar. Ekran kartı ve kasa ayrı kolilerde geliyor. Ekran kartının olduğu kutuda pc'nin diğer bileşenlerinin de kutuları var. Sistem windows 10 home deneme sürümü ile geliyor. Ekran kartını takarken biraz zorlandım tavsiyem kısa olan 6'lı pin'i ekran kartına takın diğer türlü kablodan kasanın camı zor kapanıyor. Soracağınız başka bir şey varsa cevaplayabilirim. Sistemi alan herkesin seneler boyu güzel bir şekilde kullanmasını dilerim.

Wenzy17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kanka senin sistem gelmiş hayırlı olsun peki sitede sendede hala hazırlanıyor mu yazıyor birde kargo takip no felan gelmedi mi sms olarak
Kanka faturalaniyor yazıyor hala bende anlamadım sabah aradim bide müşteri hizmetleri sistem hazır kargoyu bekliyor dedi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri