Bende o civarladayımdakika 4:50deyim şuan içindeki scp ovp gibi önemli kritik şeylerin oldugunu bilmiyordum :O
aynı sekildedakika 4:50deyim şuan içindeki scp ovp gibi önemli kritik şeylerin oldugunu bilmiyordum
Aga dışarda ne koydukları belli değil ben yapıyorum şu an tarifi atarımaynı sekilde
ne oluyor dedim galiba yerli psu üreticez. dedim bi an
aynı sekilde
ne oluyor dedim galiba yerli psu üreticez. dedim bi an
Bu forumdada var bir kaç adet “toxic” psu önemsiz ikiside bronze zaten diyen şahıslarabi zaten platoon, gamebooster, powerboost, frisby, hadron gibi markalar alınmaması lazım ne korumaları var ne de doğru dürüst performansları o yüzden her forumda basbas bağırıyor insanlar psu değiştirin diye allahtan pc hocası sistemlerde kötü güç kaynağı kullanmıyor hiç
Valla hiç bir şey anlamadım dersime çalışmam lazım birazHemen Psu mu kontrol ettim ve ozelliklerine baktigimda ust performans bir psu ya sahip olmanin gururunu yasadim!
Sertifikalar CCC, CE, EAC, FCC, RoHS, TUV Korumalar OCP, OPP, OVP, UVP, SCP & OTP
Ramapge de bence aynı kategorideabi zaten platoon, gamebooster, powerboost, frisby, hadron gibi markalar alınmaması lazım ne korumaları var ne de doğru dürüst performansları o yüzden her forumda basbas bağırıyor insanlar psu değiştirin diye allahtan pc hocası sistemlerde kötü güç kaynağı kullanmıyor hiç
xigmatek eklenebilirmi ?Ramapge de bence aynı kategoride
Nasıl bir psu o psu tanrıçası mıPsu mun tüm korumalara sahip olmasının gururunu yaşıyorum şuan
Asus dur yada msiNasıl bir psu o psu tanrıçası mı
tüm korumalar derkenNasıl bir psu o psu tanrıçası mı
Değilmiş..Asus dur yada msi
pwr ok ile sıp yokmuş yani alt tarafıDeğilmiş..
xigmatek, rampage, everest, nzxt zaten hepsi yerli segment firmasının..xigmatek eklenebilirmi ?