İlk defa katıldı kimse bunu da beklemiyordu yüzde 2 dendi biz bunu başarı olarak görüyoruz bir daha ki seçimlerde Sinan Ogan olursa yine oyum gözüm kapalı onundur2028 cumhurbaşkanı olabilir 2023 de zor %5 az değil ama çokta değil
İlk defa katıldı kimse bunu da beklemiyordu yüzde 2 dendi biz bunu başarı olarak görüyoruz bir daha ki seçimlerde Sinan Ogan olursa yine oyum gözüm kapalı onundur2028 cumhurbaşkanı olabilir 2023 de zor %5 az değil ama çokta değil
%5 malesef çok kötü, parti %5 olsa hadi neyse. Ancak Cumhurbaşkanı adayı için çok düşük kalıyor.2028 cumhurbaşkanı olabilir 2023 de zor %5 az değil ama çokta değil
Son 2 ayda kendini gösteren biri için bence gayet iyi. Kaç senedir aday olan partiler %2-3 geçemiyordu.%5 malesef çok kötü, parti %5 olsa hadi neyse. Ancak Cumhurbaşkanı adayı için çok düşük kalıyor.
İnce çekilmesi oyunu yükseltti oğanınİlk defa katıldı kimse bunu da beklemiyordu yüzde 2 dendi biz bunu başarı olarak görüyoruz bir daha ki seçimlerde Sinan Ogan olursa yine oyum gözüm kapalı onundur
Kardeş adamı hiçbir kanal çıkarmadı adam kendi cebinden yaptı herşeyi yüzde 5 i küçümsemek yersiz olur çok ciddi bir oy ülkenin kaderini belirler bu oylar%5 malesef çok kötü, parti %5 olsa hadi neyse. Ancak Cumhurbaşkanı adayı için çok düşük kalıyor.
Senelerdir %2'leri geçemeyenler bıraksın o işi yapamıyor demek kiSon 2 ayda kendini gösteren biri için bence gayet iyi. Kaç senedir aday olan partiler %2-3 geçemiyordu.
Zaten onun kemik oyu vardi Sinan Ogan a giden oylar ülkücüler gençler Atatürk'cu milliyetcilerİnce çekilmesi oyunu yükseltti oğanın
Yani orası ayrı ama %5 küçümsenemez ilk seçimden. Diğer seçimde oy kullanacak biri olarak eğer ki kazanabileceğini düşünürsem ve aday olursa verebilirm.Senelerdir %2'leri geçemeyenler bıraksın o işi yapamıyor demek ki![]()
%5'i küçümsemedim. Nerden çıkardın küçümsediğimi?Kardeş adamı hiçbir kanal çıkarmadı adam kendi cebinden yaptı herşeyi yüzde 5 i küçümsemek yersiz olur çok ciddi bir oy ülkenin kaderini belirler bu oylar
Sen de mi?Yani orası ayrı ama %5 küçümsenemez ilk seçimden. Diğer seçimde oy kullanacak biri olarak eğer ki kazanabileceğini düşünürsem ve aday olursa verebilirm.
Orası öyle bu sadece bir kıvılcım knka o meşale yanacak bir dahaki seçimler de inşallah%5'i küçüksemedim. Nerden çıkardın küçümsediğimi?
Cumhurbaşkanı olabilmek için çok çok yetersiz bir oy. 2. turda ihtimali bile yok.
Bu sefer kimse zaten kazanabileceği için vermedi. Kılıçdaroğlu da istemiyor millet ama tek çare gibi duruyor, diğer seçime kadar böyle ilerlerse oyları baya artar.%5'i küçüksemedim. Nerden çıkardın küçümsediğimi?
Cumhurbaşkanı olabilmek için çok çok yetersiz bir oy. 2. turda ihtimali bile yok.
Bu seçim için konuştum zaten. İlerleyen dönemde önü açık gibi görünüyor. Zaman gösterir artık.Orası öyle bu sadece bir kıvılcım knka o meşale yanacak bir dahaki seçimler de inşallah![]()
Olmasi gereken oluyor hocam terore destek verene batiya sirtini dayiyana dini gorusu zayif olana oymu. VercezEkli dosyayı görüntüle 21058
seçimin sonuçlarına baktığımda erdoğan ciddi bir farkla önde görünüyor anketlerde hep kemal kılıçdaroğlu önde görünüyordu neden böyle oldu
İnşallah zaten bu seçimde almazdı ama bu ülkede namuslu dürüst Mert bir siyasetçinin olması beni umutlandıriyorBu seçim için konuştum zaten. İlerleyen dönemde önü açık gibi görünüyor. Zaman gösterir artık.
Türklüğü kaldırmaya çalışana, dini kullanana oy mu vericeğiz?Olmasi gereken oluyor hocam terore destek verene batiya sirtini dayiyana dini gorusu zayif olana oymu. Vercez
Dolar 30 lira olsa ne olur olmasa ne olur bizim ALLAHIMZI VAR(!)Olmasi gereken oluyor hocam terore destek verene batiya sirtini dayiyana dini gorusu zayif olana oymu. Vercez
Hayır tabiki o yüzden diyoruz ya NE KANDİL DAĞI NE DOMUZ BAĞI her iki asil aday da bu ülkenin geleceği için iyi karakterler değiller ikinci tura kalacağına kesin gözüyle bakıyorum benTürklüğü kaldırmaya çalışana, dini kullanana oy mu vericeğiz?
İsteriz evet sinan oğan fakat kazanabilecek mi? Hayır.Hayır tabiki o yüzden diyoruz ya NE KANDİL DAĞI NE DOMUZ BAĞI her iki asil aday da bu ülkenin geleceği için iyi karakterler değiller ikinci tura kalacağına kesin gözüyle bakıyorum ben