- Tepki
- 84
Şayet ne Kk ne Erdoğan verilmesi uygun değil bence.
Neyse 2028'de inşallah sinan oğan.
Neyse 2028'de inşallah sinan oğan.
hocam bence şuan ki önceliğimiz demokrasiyi kurtarmak olmalı sonrasında beğenmessek değiştiririz 5 sene içerisinde ama demokrasiyi kurtaramazsak iş çok zorlaşırŞayet ne Kk ne Erdoğan verilmesi uygun değil bence
Hocam lütfen söyle şuan neyinden memnun değilsin? Neden Erdoğan'a oy verilmemesi gerektiğini düşünüyorsun?Şayet ne Kk ne Erdoğan verilmesi uygun değil bence
Hocam pek siyaset konuşmayı sevmiyorum ancak ikiside benim için kötüler.Hocam lütfen söyle şuan neyinden memnun değilsin? Neden Erdoğan'a oy verilmemesi gerektiğini düşünüyorsun?
Beğenmezsen değiştiririz diye bir zihniyet olamaz, çocuk oyuncağı mı bu verelim biraz oynasın sonra geri alalım. Adam yatırım yapmayacağım diyor açık açık devleti satacak. Şuanda dizöktüğümüz hiçbir ülke yok. Siz ısrarla birilerinin köpeği yapacaksınız bizi.hocam bence şuan ki önceliğimiz demokrasiyi kurtarmak olmalı sonrasında beğenmessek değiştiririz 5 sene içerisinde ama demokrasiyi kurtaramazsak iş çok zorlaşır
hocam siz neden chp ye verilmemesi gerektiğini düşünüyorsunuzHocam lütfen söyle şuan neyinden memnun değilsin? Neden Erdoğan'a oy verilmemesi gerektiğini düşünüyorsun?
Basit bir şekilde üstü örtülecek bir konu değil bu, nedenini söylerseniz mutlu olurum.Hocam pek siyaset konuşmayı sevmiyorum ancak ikiside benim için kötüler.
İttifak olduğu belli destek vereceği yer belli.hocam siz neden chp ye verilmemesi gerektiğini düşünüyorsunuz
İlk olarak tüm yetkinin 1 kişide olması bence olmaması gereken birşeyBasit bir şekilde üstü örtülecek bir konu değil bu, nedenini söylerseniz mutlu olurum.
İttifak olduğu belli destek vereceği yer belli.
Bahsettiğiniz hp ise 2018de de ittifak oldular, kürdistan ve Hizbullah söylentiden ibaret. Biz zaten Türk evladıyız böyle birşey izin vermeyiz. Her şeyden önce özgürlük.İlk olarak tüm yetkinin 1 kişide olması bence olmaması gereken birşey
ikinci olarakta malum partininde kimle ittifak olup destek vereceği belli
Beğenmezsen değiştiririz diye bir zihniyet olamaz, çocuk oyuncağı mı bu verelim biraz oynasın sonra geri alalım. Adam yatırım yapmayacağım diyor açık açık devleti satacak. Şuanda dizöktüğümüz hiçbir ülke yok. Siz ısrarla birilerinin köpeği yapacaksınız bizi.
Hocam seçim programına bakarsak hüdaparın Türklüğü kaldırmak için elinden geleni yapıyorlar.Bahsettiğiniz hp ise 2018de de ittifak oldular, kürdistan ve Hizbullah söylentiden ibaret. Biz zaten Türk evladıyız böyle birşey izin vermeyiz. Her şeyden önce özgürlük.
Bahsettiğiniz hp ise 2018de de ittifak oldular, kürdistan ve Hizbullah söylentiden ibaret. Biz zaten Türk evladıyız böyle birşey izin vermeyiz. Her şeyden önce özgürlük.
hüdapar ile dost olmaları. bundan başlayabilirim.Basit bir şekilde üstü örtülecek bir konu değil bu, nedenini söylerseniz mutlu olurum.
İttifak olduğu belli destek vereceği yer belli.
Kesinlikle devam etmeli, şuanda bir eksiğimizin olduğunu düşünmüyorum. Şahsen herkesin durumu iyi, ayrıca chpye verilen her oy Mehmetçiğe bir mermidir.
Hocam bana sorarsanız Sinan ogan denilen adam m kendini milleyetci diye gösteren MHP den oy koparan bir faşist dirYüzde 5 az bir rakam değil farkındaysan 5 puanı kim alsa kazanırdı benim gönlüm rahat Sinan ogan ve zafer partisine verdim kazanamasin içim rahat başımı yastığa koyunca oh diyebileceğim bir lider bir aday var bu seçim olmadı ama gücümüzü herkes görecek
Paramdan bilgisayarımdan Suriyelilerden daha sayayım mı?Hocam lütfen söyle şuan neyinden memnun değilsin? Neden Erdoğan'a oy verilmemesi gerektiğini düşünüyorsun?
Hayır asla. Ümit özdağ gibi düşünüyorsunuz ama çok daha gerçekçi bir adamHocam bana sorarsanız Sinan ogan denilen adam m kendini milleyetci diye gösteren MHP den oy koparan bir faşist dir
boşverin hocam bunlar anlat anlat anlamazlarParamdan bilgisayarımdan Suriyelilerden daha sayayım mı?
Bence şuan Erdoğanı kopegiyiz köle gibi çalışıyoruz ne alabiliyorsun ? Asgari ücret fakirlik sınırı değil bak açlık sınırının bile altındaBeğenmezsen değiştiririz diye bir zihniyet olamaz, çocuk oyuncağı mı bu verelim biraz oynasın sonra geri alalım. Adam yatırım yapmayacağım diyor açık açık devleti satacak. Şuanda dizöktüğümüz hiçbir ülke yok. Siz ısrarla birilerinin köpeği yapacaksınız bizi.
Keşke foruma bakmasaymisim sinir oldum neyden mutluyum lan 1 hafta önce @S C O ya yazdım ben intihar etmeyi düşünüyordum nasıl mutlusun ? Nasıl mutluyuz bıktımboşverin hocam bunlar anlat anlat anlamazlar