- Tepki
- 6
Bilgisayarımı yeni aldım akşam denedik bir sorun yoktu sabah açtığımda ekranda no signal yazıyordu ekran kartına bişey olmuş olabilirmi ama akşam çalışır bırakmıştım televizyona baglayıp deniyorum bu arada
Televizyon üzerinden ayarları kontrol ettiniz mi?Bilgisayarımı yeni aldım akşam denedik bir sorun yoktu sabah açtığımda ekranda no signal yazıyordu ekran kartına bişey olmuş olabilirmi ama akşam çalışır bırakmıştım televizyona baglayıp deniyorum bu arada
Başka bir forumda bir arkadaş böyle yazmış "Ekran kartınız desteklenmeyen çözünürlükte ve yenileme hızında çalıştırılıyordur otomatik olarak .Televizyon üzerinden ayarları kontrol ettiniz mi?
Evet ama orta boy (monitörlerden büyük)bir televizyonda denemiştimSiz zaten tek ekran kullanmıyor musunuz?
Ben yukardaki olay ile ilgili olduğunu sanmıyorum 1366x768 laptop ile 2K televizyona bağlandığımda hiç sorun çıkmıyordu. 1080P Bile desteklemeyen cihaz 2K da sorun çıkarırdı herhalde.Evet ama orta boy (monitörlerden büyük)bir televizyonda denemiştim
Tek ekranda denediyseniz zaten yukarıdaki tez çürüyor. Başka ekranda deneyin tamam ama yukarıda bahsedilen durum farklı ekranlarda denemeler için geçerli.Evet ama orta boy (monitörlerden büyük)bir televizyonda denemiştim
Peki teşekkürler kasa ve ekran kartı çalışıyor onlara bişi olmadıysa önemli değil birde ekran kartının (xfx Rx6600) üzerinde sağa sola kaydırmalı bir tuş var onu açmak gerekirmi bu tusu şöyle anlatayım uzaktan kumandalı arabaların altında on of tusu olur ya o şekildeTek ekranda denediyseniz zaten yukarıdaki tez çürüyor. Başka ekranda deneyin tamam ama yukarıda bahsedilen durum farklı ekranlarda denemeler için geçerli.