PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Ekli dosyalar

• 62623759-EE07-4625-806A-E8F20DA360AA.png
    62623759-EE07-4625-806A-E8F20DA360AA.png
    779.1 KB · Görüntüleme: 16

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Arkadaşlar ürünlerin kargoya verilmeye başlandığını söylüyor. Kontrol eder misiniz arkadaşlar?
Bende de onaylandı kısmında henüz. Arada bir F5 yapıyorum kargoya verilmesini bekliyoruz olabiliriz çünkü verilince takip kodunun vs. sisteme girilmesi gerekiyor.

sfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Vatan dan sms gelince kargo takip no geldi sandım ama kampanya sms imiş : )
Onaylandı kısmında bekliyor.

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hala onaylandı kısmında 8 gün oldu hala kargoya vermediler. müşteri hizmetlerini aradım diyor ki parça kalmadığı için sipariş veriyoruz 10 gün bile sürebilir hepsi birbirinden bi haber

Ekli dosyalar

• IMG_20220902_105601.jpg
    IMG_20220902_105601.jpg
    180.9 KB · Görüntüleme: 24

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Ben süreçle yakından ilgileniyor olacağım arkadaşlar. Ancak oradan aldığım (içeriden) detaylı bilgi ve süreci hızlandırma konusunda elimden geleni yapabilirim. Onun dışında biliyorsunuz çok bir yetkim yok o tarafta. Sürecin uzamaması için daha fazla ricada bulunacağım.

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
malesef hiç bir hareket olmadı,olmayacak gibide, vatan destekle çalışanlarının birbirinden haberi yok gerçekten :D müşteriyi oyalayıp geçiştiriyolar

Ekli dosyalar

• 1662106545693.png
    1662106545693.png
    18.9 KB · Görüntüleme: 20

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Ben süreçle yakından ilgileniyor olacağım arkadaşlar. Ancak oradan aldığım (içeriden) detaylı bilgi ve süreci hızlandırma konusunda elimden geleni yapabilirim. Onun dışında biliyorsunuz çok bir yetkim yok o tarafta. Sürecin uzamaması için daha fazla ricada bulunacağım.
bekliyoruz hocam, teşekkürler.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Abi teşekkür ederiz çaban için. Bir şeyi merak ediyorum müşteri hizmetlerine soruyoruz bekleyebilirsiniz diyor. içeriden kargoya çıktığını söyleyen arkadaş eksik bilgi mi veriyor yanlış bilgi mi veriyor yoksa gerçekten kargolamak için çıktı mı ürünler, bu belirsizlik nasıl olabiliyor Vatan gibi kurumsal bir firmada, ilginç.

Berkeberke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Abi teşekkür ederiz çaban için. Bir şeyi merak ediyorum müşteri hizmetlerine soruyoruz bekleyebilirsiniz diyor. içeriden kargoya çıktığını söyleyen arkadaş eksik bilgi mi veriyor yanlış bilgi mi veriyor yoksa gerçekten kargolamak için çıktı mı ürünler, bu belirsizlik nasıl olabiliyor Vatan gibi kurumsal bir firmada, ilginç.
İlgi alaka 0 vatan çalışanlarında. Yazılan mesajları siliyorlar, standart mesajları kopyala yapıştır yapıyorlar. Başka bir işe yaradıkları yok. Dün demonte isteyenlere bile farklı farklı mağzalardan parça yollamışlar. Hazır olsa sistemler böyle bekletirler miydi? Oyalamak için kargo aşamasınra falan diye bahaneler üretiyorlar.

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Taner hocam bu işin böyle uzaması sizcede bir problemin olduğuna işereti değil mi? Ben şahsen bir problem olduğunu düşünmeye başladım artık madem stok yok neden sistem satmaya çalışıyorlar ki benim bildiğim elinde stok ve adedi olur ona göre satılır elinde stok yok madem neden satış yapıp müşterileri mağdur ediyorlar 8 gündür oncarca insan bekliyor yazık biz sadece sizden gelecek çözümü bekliyoruz hocam vatana kalırsa daha çok bekleyeceğiz galiba

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Artık göndereceklerinden de şüphelenmeye başladım. Sözde yersen teknoloji hiperstore‘u 1-2 mağazası olan firmalar bile bunlardan daha kurumsal iş yapıyor.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Vatan sınıfta kaldı böyle bir kampanya çalışması yapılıyor ama hiçbir şey hazır değil , Taner abilik bı durum yok söylediklerini yapamıyor şuan vatan Taner abide zan altında kalıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri