Çok teşekkürler Taner Ağabey ♡
Teşekkür ederim abi yarin tekrar guncelleme bekliyoruz durumla alakalı
Haber var mı hocam?
Arkadaşlar ürünlerin kargoya verilmeye başlandığını söylüyor. Kontrol eder misiniz arkadaşlar?
Çok teşekkürler Taner Ağabey ♡
Teşekkür ederim abi yarin tekrar guncelleme bekliyoruz durumla alakalı
Haber var mı hocam?
bende hala böyle sırayla oluyor sanırsamArkadaşlar ürünlerin kargoya verilmeye başlandığını söylüyor. Kontrol eder misiniz arkadaşlar?
Halen aynı hocam sipariş onaylandıda.Arkadaşlar ürünlerin kargoya verilmeye başlandığını söylüyor. Kontrol eder misiniz arkadaşlar?
Benimde aynı siparişiniz onaylandi kısmında bekliyorArkadaşlar ürünlerin kargoya verilmeye başlandığını söylüyor. Kontrol eder misiniz arkadaşlar?
Bende de onaylandı kısmında henüz. Arada bir F5 yapıyorum kargoya verilmesini bekliyoruz olabiliriz çünkü verilince takip kodunun vs. sisteme girilmesi gerekiyor.Arkadaşlar ürünlerin kargoya verilmeye başlandığını söylüyor. Kontrol eder misiniz arkadaşlar?
bekliyoruz hocam, teşekkürler.Ben süreçle yakından ilgileniyor olacağım arkadaşlar. Ancak oradan aldığım (içeriden) detaylı bilgi ve süreci hızlandırma konusunda elimden geleni yapabilirim. Onun dışında biliyorsunuz çok bir yetkim yok o tarafta. Sürecin uzamaması için daha fazla ricada bulunacağım.
Abi teşekkür ederiz çaban için. Bir şeyi merak ediyorum müşteri hizmetlerine soruyoruz bekleyebilirsiniz diyor. içeriden kargoya çıktığını söyleyen arkadaş eksik bilgi mi veriyor yanlış bilgi mi veriyor yoksa gerçekten kargolamak için çıktı mı ürünler, bu belirsizlik nasıl olabiliyor Vatan gibi kurumsal bir firmada, ilginç.Ben süreçle yakından ilgileniyor olacağım arkadaşlar. Ancak oradan aldığım (içeriden) detaylı bilgi ve süreci hızlandırma konusunda elimden geleni yapabilirim. Onun dışında biliyorsunuz çok bir yetkim yok o tarafta. Sürecin uzamaması için daha fazla ricada bulunacağım.
İlgi alaka 0 vatan çalışanlarında. Yazılan mesajları siliyorlar, standart mesajları kopyala yapıştır yapıyorlar. Başka bir işe yaradıkları yok. Dün demonte isteyenlere bile farklı farklı mağzalardan parça yollamışlar. Hazır olsa sistemler böyle bekletirler miydi? Oyalamak için kargo aşamasınra falan diye bahaneler üretiyorlar.Abi teşekkür ederiz çaban için. Bir şeyi merak ediyorum müşteri hizmetlerine soruyoruz bekleyebilirsiniz diyor. içeriden kargoya çıktığını söyleyen arkadaş eksik bilgi mi veriyor yanlış bilgi mi veriyor yoksa gerçekten kargolamak için çıktı mı ürünler, bu belirsizlik nasıl olabiliyor Vatan gibi kurumsal bir firmada, ilginç.
Taner hocam bu işin böyle uzaması sizcede bir problemin olduğuna işereti değil mi? Ben şahsen bir problem olduğunu düşünmeye başladım artık madem stok yok neden sistem satmaya çalışıyorlar ki benim bildiğim elinde stok ve adedi olur ona göre satılır elinde stok yok madem neden satış yapıp müşterileri mağdur ediyorlar 8 gündür oncarca insan bekliyor yazık biz sadece sizden gelecek çözümü bekliyoruz hocam vatana kalırsa daha çok bekleyeceğiz galibaBen süreçle yakından ilgileniyor olacağım arkadaşlar. Ancak oradan aldığım (içeriden) detaylı bilgi ve süreci hızlandırma konusunda elimden geleni yapabilirim. Onun dışında biliyorsunuz çok bir yetkim yok o tarafta. Sürecin uzamaması için daha fazla ricada bulunacağım.
Şaka gibi resmen dalga geçiyor herkeze aynı cevaplar yada cevap vermemeler yazık.Ekli dosyayı görüntüle 6240Adamlar dalga geçer gibi hep aynı şeyleri yaftalayıp duruyorlar ne demeli ki bunlara bela okusak yeridir vallahi
Rezillik diz boyu. Başka bir şey değil. 2 tane montaj elemanı olsa 1 haftada bitirirlerdi. Gel gör ki yüzlerce çalışanları var. Yazık cidden.Ekli dosyayı görüntüle 6240Adamlar dalga geçer gibi hep aynı şeyleri yaftalayıp duruyorlar ne demeli ki bunlara bela okusak yeridir vallahi