PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
@OceanLaB taner hocam yeni sistemle uğraşıyor başka işleri de vardır dün bize vakit ayırdı bugün bakamasada yarın mutlaka yazar. İnşallah yarın kargoya verdirebiliriz sistemleri. yoksa 1 hafta daha gelmez sistemler

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
dün akşam saat 7 de şuna dönüştü benimki.... hele şükür bişeyi yapabildiler. Az daha erken yapıp kargoya verselerdi bugün gelirdi belki... neyse bunada şükür artık bu kadar bekledim pazartesiyide beklerim artık.. (montajlı sistem)

Ekli dosyalar

• 1662155950236.png
    1662155950236.png
    8.3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
dün akşam saat 7 de şuna dönüştü benimki.... hele şükür bişeyi yapabildiler. Az daha erken yapıp kargoya verselerdi bugün gelirdi belki... neyse bunada şükür artık bu kadar bekledim pazartesiyide beklerim artık.. (montajlı sistem)
Hayırlı olsun hocam umarım biz de görebiliriz şu kısmı artık.

Aee's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bugünün mesaisi başladı bakalım akşam 6ya kadar sabırla paket hazırlanıyor kısmına geçmesini bekleyeceğiz:) :)

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Mesaj geliyor mu telefona hazırlanırken. Ne zaman hazırlanmaya başladı sizinki
Saat 09:15'de baktığımda onaylandı kısmındaydı 9:30 gibi baktığımda hazırlandığını gördüm. Mesaj gelmedi kargoya çıktığında gelecek sanırsam.

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Benim de sonunda kargoya verilmeyi bekliyor kısmına geldi arkadaşlar. Büyük ihtimal Taner Hocanın da dediği gibi bugün herkesin siparişi hazırlanmış olur diye düşünüyorum.

Akyol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Saat 09:15'de baktığımda onaylandı kısmındaydı 9:30 gibi baktığımda hazırlandığını gördüm. Mesaj gelmedi kargoya çıktığında gelecek sanırsam.
Aynı şekilde sabah baktım onay kısmındaydı. Şuan kargoya verilmek üzerine şeklinde değişti.

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Geçiştirmek için yapılmış bir olay değildir umarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri