Beninki hala aynı sipariş onaylandı da duruyor siz demonte olarak mı aldınız?Benimki hazırlanmış yarın kargoya verilmesi için bekleniyormuş sanırım seninkide yarın verilebilir
Beninki hala aynı sipariş onaylandı da duruyor siz demonte olarak mı aldınız?Benimki hazırlanmış yarın kargoya verilmesi için bekleniyormuş sanırım seninkide yarın verilebilir
HayırBeninki hala aynı sipariş onaylandı da duruyor siz demonte olarak mı aldınız?
Rastgele yapıyolar sanırımBeninki hala aynı sipariş onaylandı da duruyor siz demonte olarak mı aldınız?
Gözünüz aydın darısı bizim başımıza artık
Demonte al geç yarın kargolancak sorun olmazsa.@OceanLaB taner hocam yeni sistemle uğraşıyor başka işleri de vardır dün bize vakit ayırdı bugün bakamasada yarın mutlaka yazar. İnşallah yarın kargoya verdirebiliriz sistemleri. yoksa 1 hafta daha gelmez sistemler
Hayırlı olsun hocam umarım biz de görebiliriz şu kısmı artık.dün akşam saat 7 de şuna dönüştü benimki.... hele şükür bişeyi yapabildiler. Az daha erken yapıp kargoya verselerdi bugün gelirdi belki... neyse bunada şükür artık bu kadar bekledim pazartesiyide beklerim artık.. (montajlı sistem)
Mesaj geliyor mu telefona hazırlanırken. Ne zaman hazırlanmaya başladı sizinki
Saat 09:15'de baktığımda onaylandı kısmındaydı 9:30 gibi baktığımda hazırlandığını gördüm. Mesaj gelmedi kargoya çıktığında gelecek sanırsam.Mesaj geliyor mu telefona hazırlanırken. Ne zaman hazırlanmaya başladı sizinki
Aynı şekilde sabah baktım onay kısmındaydı. Şuan kargoya verilmek üzerine şeklinde değişti.Saat 09:15'de baktığımda onaylandı kısmındaydı 9:30 gibi baktığımda hazırlandığını gördüm. Mesaj gelmedi kargoya çıktığında gelecek sanırsam.