PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

xrtk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Durumlar ne sizde, bende sipariş hazırlanmış kargoya teslimatı bekleniyor. Bugün 13.00'a kadar kargoya verilecek diye düşünüyorum 1 gün daha aksamaz umarım.
Bende de aynı ama ögleden sonraya kalirsa 1 gün daha bekletecekler bizi.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Bende de aynı ama ögleden sonraya kalirsa 1 gün daha bekletecekler bizi.
Öğleden sonraya kalacak gibi saat 12.00 olacak 13.00'e kadar da iş arası olur muhtemelen. Akşama kadar verilir umarım. 25 ağustosta sipariş verdik şaka gibi hala kargolanmadı.

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Öğleden sonraya kalacak gibi saat 12.00 olacak 13.00'e kadar da iş arası olur muhtemelen. Akşama kadar verilir umarım. 25 ağustosta sipariş verdik şaka gibi hala kargolanmadı.
ya biz peygamber miyiz de bu kadar bekletiliyoruz ben anlamadım... hz. eyup olsa çıldırmıştı şimdiye 2 hafta olacak kargo gelmedi diye. İnşallah kargoya verilmiştir de bizim haberimiz yoktur. Ne güzel cumartesi sabahtan vereceklerdi kargoyuda şimdi kurulumu yapıyo olurduk. Daha vatan pc'den online alışveriş yapmam ömür billah

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ya biz peygamber miyiz de bu kadar bekletiliyoruz ben anlamadım... hz. eyup olsa çıldırmıştı şimdiye 2 hafta olacak kargo gelmedi diye. İnşallah kargoya verilmiştir de bizim haberimiz yoktur. Ne güzel cumartesi sabahtan vereceklerdi kargoyuda şimdi kurulumu yapıyo olurduk. Daha vatan pc'den online alışveriş yapmam ömür billah
@OceanLaB nerde bu kargolar

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Bu fiyata bu sistemi ben alsam 1 ayda beklerim sıkıntı yok

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Kanka gayet normal değil mi sence mesela hero sistemi adamlar diyoki 12 Eylül'den sonra vericez kargoya böyle fiyata bu sistemi almışsın 2 hafta bekleyemiyosun nolucak dünyanın sonu falan gelmedi adamlarda istemediğinden falan göndermiyor yani.

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Kanka gayet normal değil mi sence mesela hero sistemi adamlar diyoki 12 Eylül'den sonra vericez kargoya böyle fiyata bu sistemi almışsın 2 hafta bekleyemiyosun nolucak dünyanın sonu falan gelmedi adamlarda istemediğinden falan göndermiyor yani.
Böyle sistem böyle stok çıkarıyolarsa herşey ya hazır duracak yada erkenden sipariş verirsin 3060 sistemden konuşuyoruz anlık 5000 kişi gördüm ben biteceği çok belli

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Böyle sistem böyle stok çıkarıyolarsa herşey ya hazır duracak yada erkenden sipariş verirsin 3060 sistemden konuşuyoruz anlık 5000 kişi gördüm ben biteceği çok belli
Anlık bende 5k kişi gördüm ama öyle önceden hazırlanmak zorunda değil ki ?

xrtk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Benim kolaygelsin kargo için toplama emri verilmiş. Bugün vatandan alınıp yola çıkacakmış.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
işlem sırasına göre kargolama yapılacaktır, işlemler bu hafta içerisinde tamamlanıcak ancak net süre veremiyoruz ne yazık ki. diye bir cevap aldım ben :) herhalde bugünde kargolamayı planlamıyorlar

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
işlem sırasına göre kargolama yapılacaktır, işlemler bu hafta içerisinde tamamlanıcak ancak net süre veremiyoruz ne yazık ki. diye bir cevap aldım ben :) herhalde bugünde kargolamayı planlamıyorlar
Vay arkadaş ya şaka gibi :D

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bir firmanın her adımı mı bu kadar yavaş olur ya ?

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
-Siparişiniz hazırlanmıştır. Bir aksilik oluşmazsa, bu hafta içerisinde kargoya verilecektir.
-Montaj sırasına göre işlemler yapılmaktadır. En hızlı şekilde kargoya verilecektir.

Verilen cevaplar, gerçekten oyalıyorlar insanı kargonun sırası mı olur ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri