Bende de aynı ama ögleden sonraya kalirsa 1 gün daha bekletecekler bizi.Durumlar ne sizde, bende sipariş hazırlanmış kargoya teslimatı bekleniyor. Bugün 13.00'a kadar kargoya verilecek diye düşünüyorum 1 gün daha aksamaz umarım.
Bende de aynı ama ögleden sonraya kalirsa 1 gün daha bekletecekler bizi.Durumlar ne sizde, bende sipariş hazırlanmış kargoya teslimatı bekleniyor. Bugün 13.00'a kadar kargoya verilecek diye düşünüyorum 1 gün daha aksamaz umarım.
Öğleden sonraya kalacak gibi saat 12.00 olacak 13.00'e kadar da iş arası olur muhtemelen. Akşama kadar verilir umarım. 25 ağustosta sipariş verdik şaka gibi hala kargolanmadı.Bende de aynı ama ögleden sonraya kalirsa 1 gün daha bekletecekler bizi.
ya biz peygamber miyiz de bu kadar bekletiliyoruz ben anlamadım... hz. eyup olsa çıldırmıştı şimdiye 2 hafta olacak kargo gelmedi diye. İnşallah kargoya verilmiştir de bizim haberimiz yoktur. Ne güzel cumartesi sabahtan vereceklerdi kargoyuda şimdi kurulumu yapıyo olurduk. Daha vatan pc'den online alışveriş yapmam ömür billahÖğleden sonraya kalacak gibi saat 12.00 olacak 13.00'e kadar da iş arası olur muhtemelen. Akşama kadar verilir umarım. 25 ağustosta sipariş verdik şaka gibi hala kargolanmadı.
@OceanLaB nerde bu kargolarya biz peygamber miyiz de bu kadar bekletiliyoruz ben anlamadım... hz. eyup olsa çıldırmıştı şimdiye 2 hafta olacak kargo gelmedi diye. İnşallah kargoya verilmiştir de bizim haberimiz yoktur. Ne güzel cumartesi sabahtan vereceklerdi kargoyuda şimdi kurulumu yapıyo olurduk. Daha vatan pc'den online alışveriş yapmam ömür billah
Bu fiyata bu sistemi ben alsam 1 ayda beklerim sıkıntı yokya biz peygamber miyiz de bu kadar bekletiliyoruz ben anlamadım... hz. eyup olsa çıldırmıştı şimdiye 2 hafta olacak kargo gelmedi diye. İnşallah kargoya verilmiştir de bizim haberimiz yoktur. Ne güzel cumartesi sabahtan vereceklerdi kargoyuda şimdi kurulumu yapıyo olurduk. Daha vatan pc'den online alışveriş yapmam ömür billah
Kanka gayet normal değil mi sence mesela hero sistemi adamlar diyoki 12 Eylül'den sonra vericez kargoya böyle fiyata bu sistemi almışsın 2 hafta bekleyemiyosun nolucak dünyanın sonu falan gelmedi adamlarda istemediğinden falan göndermiyor yani.Öğleden sonraya kalacak gibi saat 12.00 olacak 13.00'e kadar da iş arası olur muhtemelen. Akşama kadar verilir umarım. 25 ağustosta sipariş verdik şaka gibi hala kargolanmadı.
Böyle sistem böyle stok çıkarıyolarsa herşey ya hazır duracak yada erkenden sipariş verirsin 3060 sistemden konuşuyoruz anlık 5000 kişi gördüm ben biteceği çok belliKanka gayet normal değil mi sence mesela hero sistemi adamlar diyoki 12 Eylül'den sonra vericez kargoya böyle fiyata bu sistemi almışsın 2 hafta bekleyemiyosun nolucak dünyanın sonu falan gelmedi adamlarda istemediğinden falan göndermiyor yani.
Anlık bende 5k kişi gördüm ama öyle önceden hazırlanmak zorunda değil ki ?Böyle sistem böyle stok çıkarıyolarsa herşey ya hazır duracak yada erkenden sipariş verirsin 3060 sistemden konuşuyoruz anlık 5000 kişi gördüm ben biteceği çok belli
Nasıl baktınız hocam buna?Benim kolaygelsin kargo için toplama emri verilmiş. Bugün vatandan alınıp yola çıkacakmış.
Vay arkadaş ya şaka gibiişlem sırasına göre kargolama yapılacaktır, işlemler bu hafta içerisinde tamamlanıcak ancak net süre veremiyoruz ne yazık ki. diye bir cevap aldım benherhalde bugünde kargolamayı planlamıyorlar
whastapp'dan müşteri hizmetlerine kargom bugün çıkacak mı? yazdım hocam. Cevap olarak kargo takip kodu ve firma ismi söylediler.Nasıl baktınız hocam buna?
Teşekkürler hocam, yazdım gelişme olursa tekrardan belirtirim.whastapp'dan müşteri hizmetlerine kargom bugün çıkacak mı? yazdım hocam. Cevap olarak kargo takip kodu ve firma ismi söylediler.
Sizde yine iyi hazırlandıya geçmiş,ben de hala sipariş onaylandı kısmında.