Benim anlamadığım biz bu kadar beklerken kurulu sistemi 3 4 günde alanlar nasıl aldı merak ediyorun
Ben de kurulu bekliyorum demonte değil.Benim anlamadığım biz bu kadar beklerken kurulu sistemi 3 4 günde alanlar nasıl aldı merak ediyorun
Hayırlı olsun, beklemedeyiz biz de. Sizin fatura tarihiniz nedir acaba ?beyler sonunda bu günleri de gördüm... telefona bildirim ya da herhangi bir mail gelmedi kontrol ederken farkettim
Hayırlı olsun hocam bu hesaba biz yine patladık sanırım yarını bekleyeceğiz.beyler sonunda bu günleri de gördüm... telefona bildirim ya da herhangi bir mail gelmedi kontrol ederken farkettim
Bios güncel mi hocamCumartesi elime ulaştı sistem hazır olarak, bursadayim ben umarım sizinde bir an önce elinize ulaşır arkadaşlar suanlik bir sıkıntı gözükmüyor şükür.
evet hocam güncel sadece windows 10 kuruyorsunuzBios güncel mi hocam
hangi kargo firmasıbeyler sonunda bu günleri de gördüm... telefona bildirim ya da herhangi bir mail gelmedi kontrol ederken farkettim
Kargolar 17.00'a açık, eğer bugün bizimkiler kargoya verilmezse yaşanan durum gerçekten çok komik olmaya başlayacak artık. Sistemler hazır kargo arabası geliyor ürünleri almaya, bir kaçını alıyor bir kaçını almıyor. Saçmalığa bakar mısınız? Belki bizimki de alınmıştır henüz sisteme girilmemiştir yoğunluk sebebiyle. Tek temennim bu.yurtiçi saat kaça kadar kargo alıyor acaba
öyle olacağını sanmıyorum. gelip yarısını alıp yarısını almamazlık yapmazlar. sistemleri hazırlamadılar belli ki. geçiştirmek içinde en azından ilerleme olduğuna inandırmak için böyle bir yol izlemiş olabilirler. Çünkü hiç net cevapları yok her seferinde farklı cevaplar veriyorlar, whatsapta ürün hazır kargo bu hafta çıkar diyor telefonla arayınca ürün parçaları tam değil bekliyoruz diyor hangisi doğru hangisi yalanKargolar 17.00'a açık, eğer bugün bizimkiler kargoya verilmezse yaşanan durum gerçekten çok komik olmaya başlayacak artık. Sistemler hazır kargo arabası geliyor ürünleri almaya, bir kaçını alıyor bir kaçını almıyor. Saçmalığa bakar mısınız? Belki bizimki de alınmıştır henüz sisteme girilmemiştir yoğunluk sebebiyle. Tek temennim bu.
yurtiçihangi kargo firması
Bu ihtimal her zaman var ama sistemi henüz "onaylandı" aşamasında olan arkadaşlar da var. Öyle olsa hepsini hazırlandı yaparlardı diye düşünüyorum.öyle olacağını sanmıyorum. gelip yarısını alıp yarısını almamazlık yapmazlar. sistemleri hazırlamadılar belli ki. geçiştirmek içinde en azından ilerleme olduğuna inandırmak için böyle bir yol izlemiş olabilirler. Çünkü hiç net cevapları yok her seferinde farklı cevaplar veriyorlar, whatsapta ürün hazır kargo bu hafta çıkar diyor telefonla arayınca ürün parçaları tam değil bekliyoruz diyor hangisi doğru hangisi yalan
Hocam maalesef bugünü böyle kapattık gibi, sistem ilk çıktığında Vatan'da çıkmasına şaşırmıştım. Şimdi daha çok şaşırıyorum@ugur.gozaydin hocam bizi görün, 11. gün oldu kargoya vermediler, işin kötüsü sürekli farklı şeyler söylüyorlar, biri hazır diyor biri henüz parça eksik diyor, taner abi bir şey yapamıyor mu etiketledik ama cevap yazmadı