PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Cumartesi elime ulaştı sistem hazır olarak, bursadayim ben umarım sizinde bir an önce elinize ulaşır arkadaşlar suanlik bir sıkıntı gözükmüyor şükür.

Ekli dosyalar

• IMG20220903143159.jpg
    IMG20220903143159.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 51

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
beyler sonunda bu günleri de gördüm... telefona bildirim ya da herhangi bir mail gelmedi kontrol ederken farkettim

Ekli dosyalar

• 1662378831253.png
    1662378831253.png
    6.3 KB · Görüntüleme: 32

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
bugünde yattı kargo işi :) sabır sınamakta kimseyi aratmıyor vatanbilgisayar

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
yurtiçi saat kaça kadar kargo alıyor acaba
Kargolar 17.00'a açık, eğer bugün bizimkiler kargoya verilmezse yaşanan durum gerçekten çok komik olmaya başlayacak artık. Sistemler hazır kargo arabası geliyor ürünleri almaya, bir kaçını alıyor bir kaçını almıyor. Saçmalığa bakar mısınız? Belki bizimki de alınmıştır henüz sisteme girilmemiştir yoğunluk sebebiyle. Tek temennim bu.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Kargolar 17.00'a açık, eğer bugün bizimkiler kargoya verilmezse yaşanan durum gerçekten çok komik olmaya başlayacak artık. Sistemler hazır kargo arabası geliyor ürünleri almaya, bir kaçını alıyor bir kaçını almıyor. Saçmalığa bakar mısınız? Belki bizimki de alınmıştır henüz sisteme girilmemiştir yoğunluk sebebiyle. Tek temennim bu.
öyle olacağını sanmıyorum. gelip yarısını alıp yarısını almamazlık yapmazlar. sistemleri hazırlamadılar belli ki. geçiştirmek içinde en azından ilerleme olduğuna inandırmak için böyle bir yol izlemiş olabilirler. Çünkü hiç net cevapları yok her seferinde farklı cevaplar veriyorlar, whatsapta ürün hazır kargo bu hafta çıkar diyor telefonla arayınca ürün parçaları tam değil bekliyoruz diyor hangisi doğru hangisi yalan

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
öyle olacağını sanmıyorum. gelip yarısını alıp yarısını almamazlık yapmazlar. sistemleri hazırlamadılar belli ki. geçiştirmek içinde en azından ilerleme olduğuna inandırmak için böyle bir yol izlemiş olabilirler. Çünkü hiç net cevapları yok her seferinde farklı cevaplar veriyorlar, whatsapta ürün hazır kargo bu hafta çıkar diyor telefonla arayınca ürün parçaları tam değil bekliyoruz diyor hangisi doğru hangisi yalan
Bu ihtimal her zaman var ama sistemi henüz "onaylandı" aşamasında olan arkadaşlar da var. Öyle olsa hepsini hazırlandı yaparlardı diye düşünüyorum.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
@ugur.gozaydin hocam bizi görün, 11. gün oldu kargoya vermediler, işin kötüsü sürekli farklı şeyler söylüyorlar, biri hazır diyor biri henüz parça eksik diyor, taner abi bir şey yapamıyor mu etiketledik ama cevap yazmadı

xrtk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Ben yurtiçi secmiştim, kolaygelsin firmasının kodunu verdiler. Hala toplanmayi bekliyor.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
bana kolay gelsin ile 1günde geldi

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
@ugur.gozaydin hocam bizi görün, 11. gün oldu kargoya vermediler, işin kötüsü sürekli farklı şeyler söylüyorlar, biri hazır diyor biri henüz parça eksik diyor, taner abi bir şey yapamıyor mu etiketledik ama cevap yazmadı
Hocam maalesef bugünü böyle kapattık gibi, sistem ilk çıktığında Vatan'da çıkmasına şaşırmıştım. Şimdi daha çok şaşırıyorum :D. Yarın kargoya verilir umarım ne diyelim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri