- Tepki
- 4
Perşembe günü demonte olarak sipariş verdim bütün parçalar cumartesi teslim edildi. Kurulumda çok zor birşey değil. Sadece biraz kablo düzeni kötü oluyor.
Kanka ben 20.26da verdim bugün kargoya verildi mesela öncelikle alakalı değilSiparişi saat 20.21'de vermişim acaba o yüzden mi olmadı benimki hala. Saat 17.00'yi de geçti.
Aynen hocam doğru diyorsun, şans işi. Bekleyelim bakalım belki çıkar benimki de bugün kısmetse.Kanka ben 20.26da verdim bugün kargoya verildi mesela öncelikle alakalı değil
aynı kargoya versinler diye bekliyorumBen hala kargonun teslim almasını bekliyorum @enesNFT sende durum ne hocam?
Tam benim kafa yapısı.Bu fiyata bu sistemi ben alsam 1 ayda beklerim sıkıntı yok
Tek ben mi kaldım yahu verilmeyen herkesinki de veriliyorVerildi sonunda kargoya kalanlara başarılar Allah kurtarsın
Sistemleri toplayan adam
Hayırlı olsun benim durum aynıEdit: Benimki de verilmiş arkadaşlar sonunda. @enesNFT hocam tek sen mi kaldın. Kontrol et F5 atıyorsan alttaki çubuğu da aç. Üstte kargo bekleniyor ama altta verilmiş olarak gösteriyor.
ben kaldım kardeş ben kaldım sdşflkjhgdfşlhkfgşlfgkşl çıldırmalıkEdit: Benimki de verilmiş arkadaşlar sonunda. @enesNFT hocam tek sen mi kaldın. Kontrol et F5 atıyorsan alttaki çubuğu da aç. Üstte kargo bekleniyor ama altta verilmiş olarak gösteriyor.
Teşekkür ederim hocam, bu arada Yurtiçi Kargo takibinde giriş saati 17.25 yazıyor. Vatan üzerinde sisteme ise az önce 18.15 sularında düştü. Muhtemelen hazır olan tüm sistemler bugün verildi içinizi rahatlatayım biraz.Hayırlı olsun benim durum aynı
Hemen üstteki mesaj içinizi bir nebze rahatlatır belki hocam, sizinki de birazdan düşecektir umarım.ben kaldım kardeş ben kaldım sdşflkjhgdfşlhkfgşlfgkşl çıldırmalık
sonunda düştü benimdeHemen üstteki mesaj içinizi bir nebze rahatlatır belki hocam, sizinki de birazdan düşecektir umarım.
Yok yok, daha benim onaylandıdaEn sona da ben kaldım heralde daha bugün hazırlanıyora döndü.Bilmem artık ne zaman kargoya verilecek.
Agam kötü olmuş,hangi sırayla nasıl çalışıyorlar anlamadım gitti.Yok yok, daha benim onaylandıda![]()