Bu problem bende de var. Ne yapmalıyım?buyrun
Bu problem bende de var. Ne yapmalıyım?
buradaki alıntıya tıklayın konuda çözümü varYeni aldığım sisteme win11 kurdum ama ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internete bağlanmıyor sürücü mü yüklemem lazım ? Yardımcı olabilecek var mı ?
@ugur.gozaydin
Tamam şimdi kabloyu geçirdim ama normalde geçen yerden değil, harddisk kısmından geçirdim daha rahat ve kasa içinde daha kısa oldu çünkü normalde geçmesi gereken yerde aşırı kablo yoğunluğu var oradan çekemedim. Şimdi geriye şu sorun kaldı hangisini takacağım. İkisinde de PCIe yazıyormuş bu arada ben görmemişim.@ugur.gozaydin hocam benim sistem geldi ama vatan sağ olsun kablolamayı arkaya güzelce yapmış da ekran kartının güç kablosunu da arkada bırakmış neyse onu açıp öne alacağım fakat tek kabloda 2 tane ekran kartına uyumlu giriş var 6+2 toplam 8 pinden 2 tane var. Birinin üstünde PCIE yazıyor diğerinde yazmıyor ben PCIe olanı mı bağlayacağım ekran kartına?
Ekli dosyayı görüntüle 6726
Kırmızı ile işaretlediğim üzerinde PCIE yazan ve daha rahat yetişiyor. Diğerinin ekran kartına yetişmesi mümkün değil sanırım.
6+2 pin kablolar ekran kartı için kullanılacak.@ugur.gozaydin hocam benim sistem geldi ama vatan sağ olsun kablolamayı arkaya güzelce yapmış da ekran kartının güç kablosunu da arkada bırakmış neyse onu açıp öne alacağım fakat tek kabloda 2 tane ekran kartına uyumlu giriş var 6+2 toplam 8 pinden 2 tane var. Birinin üstünde PCIE yazıyor diğerinde yazmıyor ben PCIe olanı mı bağlayacağım ekran kartına?
Ekli dosyayı görüntüle 6726
Kırmızı ile işaretlediğim üzerinde PCIE yazan ve daha rahat yetişiyor. Diğerinin ekran kartına yetişmesi mümkün değil sanırım.
Videodaki işlemciyle aynı olsa bile testin yapıldığı ortam sıcaklığıyla sizin ortam sıcaklığını aynı olmaz ki sizin işlemcinizde aynı işlemci değil. Oyunda kaç dereceyi gördünüz maksimum stok soğutucu ile?@ugur.gozaydin hocam kasayı teslim aldım fakat işlemci sıcaklığı tarafında inceleme videosunda 60 derece civarlarındayken benim sistemde 70in üzerine çıkıyor ne yapmam gerekir.(işlemciyi i5 12600 ile değiştirdim)
81 derece gördüm maksimum.Videodaki işlemciyle aynı olsa bile testin yapıldığı ortam sıcaklığıyla sizin ortam sıcaklığını aynı olmaz ki sizin işlemcinizde aynı işlemci değil. Oyunda kaç dereceyi gördünüz maksimum stok soğutucu ile?
Stok fan ile kötü bir değer değil bu işlemci için.81 derece gördüm maksimum.
tamam teşekkürler internetten araştırdığıma göre 12600 stok soğutucu ile ortalama bu değerlerde.Stok fan ile kötü bir değer değil bu işlemci için.
Güncellemeye korkuyorum elektrik yüzünden, 2 şubat tarihli driver işimi görür mü. XMP'yi güncellemeden hallettim.Bios güncel değil arkadaşlar. Güncellemeyi ve xmp’yi açmayı unutmayın.
Ben en son çıkanı yaptım sorun yokGüncellemeye korkuyorum elektrik yüzünden, 2 şubat tarihli driver işimi görür mü. XMP'yi güncellemeden hallettim.