satıcıya eleştirim kendi stesinde dual 6750xt'yi 14k ya satarken sapphire 6600'ü 7.5 a satıyor ama özellştirmede yaklaşık 800 tl düşüyor bu tüketiciyle alay etmektir 
Hocam 14 e düşünce bu sistem olmaktan çıkıyor. Ryzen 4500 ve rx6600 e mi 14 bin verelimTatmin için bu sistemin 13k olması gerekiyor herhaldeve 14k'ya kadar da düşürebiliyor haberiniz olsun.
işlemci 5500 oluyor zaten ben verin demedim eğer illa düşük bir fiyat istiyorlarsa diye yazdım 5500+6750 de yapılabiliyor herhalde 15k civarı yapıyor.Hocam 14 e düşünce bu sistem olmaktan çıkıyor. Ryzen 4500 ve rx6600 e mi 14 bin verelim![]()
Düzelttim hocam x araya kaynamış5600 x değil , 5600 sistem.
Evet ama o işlemcide fena değil.İşlemciyi 5500 yapsak nasıl olur çok bişey kaybedilir mi
Nesi kötü hocam ben pek anlamıyorum da bu işlerden anlatırmısınız?allah aşkına iyi diyenlerden hanginiz satın aldınız bi ss atın hele boş yapmayın neresi iyi sistem
Hocam o ofisteki Uğur hocanın hesabı sanırım o bir ara 280 Hz monitör almıştı büyük ihtimal hesap ta dizmiştir.Hocanın da Valo hesabı iyi haa güzel yatırmış.![]()
hocam taksitli alma seçeneği varTaaksitli alırız diye beklemiştik. Taksit de olmuyor sanırım . Alicak arkadaşlara hayırlı olsun
Kötü demek? Peki nedenini açıklarmısın?allah aşkına iyi diyenlerden hanginiz satın aldınız bi ss atın hele boş yapmayın neresi iyi sistem
İmkansız şeyler isteyip olmayınca bazı insanlar beğenmiyor işte sistemi.Kötü demek? Peki nedenini açıklarmısın?
Benim hesabımHocam o ofisteki Uğur hocanın hesabı sanırım o bir ara 280 Hz monitör almıştı büyük ihtimal hesap ta dizmiştir.
Çok eskide kaldı o zamanlar biz kuzenime zamanında 9 10k ya gamegarajdan 3070 li sistem bulmuştuk iyi ki 10 kya 3070 li sistem istemiyorlar.Hocam şu 6600 lü sistemleri hala 10 k ya bekleyen ergen kitlesine cevap bile vermeyin bence
6600 lı sistemler 10k ya gelebilir normal fiyatları 12k civarı zaten.Hocam şu 6600 lü sistemleri hala 10 k ya bekleyen ergen kitlesine cevap bile vermeyin bence
Haydaaa...Benim hesabım![]()
Hocam olmaz 2060 lü sistem bile 10800 TL'ye çıktı.6600 lı sistemler 10k ya gelebilir normal fiyatları 12k civarı zaten.