Babus bekleyecezGençler sistem 17:30 da satışa çıkacakmış sanırım oraya gidenler öyle diyor
Babus bekleyecezGençler sistem 17:30 da satışa çıkacakmış sanırım oraya gidenler öyle diyor
Arkadaşlar sıra olanlar varmış şimdiden saat 10 şuan. 17:30 gibi planlıyorum sistemi. Hiç bir zaman erken video yayınlamadım biliyorsunuz. Zaten stok az daha video çıkmadı
Ayrıca sistemin fiyatı ile alakalı 13-12K olabilir diyenler varmış öyle bir şey yok arkadaşlar. Kim söylüyor bilmiyorum. Net rakam vermedim.
18K'dan fazla değil, 16K'dan az değil. Ki fiyat yine bu orana göre mükemmel olacak orası ayrı 3080 için. Lütfen forum ahalisi birbirine sahip çıksın oradan. Sırada olan varsa, fotoğraf alırsak iyi olur![]()
Sıra yazdırma mı var reisArkadaşlar sıra olanlar varmış şimdiden saat 10 şuan. 17:30 gibi planlıyorum sistemi. Hiç bir zaman erken video yayınlamadım biliyorsunuz. Zaten stok az daha video çıkmadı
Ayrıca sistemin fiyatı ile alakalı 13-12K olabilir diyenler varmış öyle bir şey yok arkadaşlar. Kim söylüyor bilmiyorum. Net rakam vermedim.
18K'dan fazla değil, 16K'dan az değil. Ki fiyat yine bu orana göre mükemmel olacak orası ayrı 3080 için. Lütfen forum ahalisi birbirine sahip çıksın oradan. Sırada olan varsa, fotoğraf alırsak iyi olur![]()
17.30 Da çıkacak ama insanlar garanti olarak almak istiyor hocam. Ben alacak olsam ben de 10 da giderdim. Riske atmaya gerek yok.Arkadaşlar sıra olanlar varmış şimdiden saat 10 şuan. 17:30 gibi planlıyorum sistemi. Hiç bir zaman erken video yayınlamadım biliyorsunuz. Zaten stok az daha video çıkmadı
18k da olsa 3080 bir sistem için bedava.Arkadaşlar sıra olanlar varmış şimdiden saat 10 şuan. 17:30 gibi planlıyorum sistemi. Hiç bir zaman erken video yayınlamadım biliyorsunuz. Zaten stok az daha video çıkmadı
100 değil 40-50 stok varmış doğru mu mağaza görevlisi öyle demiş sıradakilereArkadaşlar sıra olanlar varmış şimdiden saat 10 şuan. 17:30 gibi planlıyorum sistemi. Hiç bir zaman erken video yayınlamadım biliyorsunuz. Zaten stok az daha video çıkmadı
Saat 10:43 22. Siradayim100 değil 40-50 stok varmış doğru mu mağaza görevlisi öyle demiş sıradakilere
100 Stok olacak denmedi zaten. 100 Stok altında gibi bir şey belirtildi.100 değil 40-50 stok varmış doğru mu mağaza görevlisi öyle demiş sıradakilere
100 değil 40-50 stok varmış doğru mu mağaza görevlisi öyle demiş sıradakilere
Hocam sisteme laf etmek için stoklar az olduğundan insanlar birbirini ezdi diyebilecekler var100 stok olacak demedim ki zaten, diğer videolar gibi 100+ stoklar olmayacak dedim.
Arkadaşlar sıra olanlar varmış şimdiden saat 10 şuan. 17:30 gibi planlıyorum sistemi. Hiç bir zaman erken video yayınlamadım biliyorsunuz. Zaten stok az daha video çıkmadı
Aynen öyle dedi100 değil 40-50 stok varmış doğru mu mağaza görevlisi öyle demiş sıradakilere
Sizi yiyolar inanmayın liste tutumus sıradakiler ben 24 deyim yarısı aşağıda sigara içiyorforumdaki diğer konuda 60 70 yazmış biri![]()