Önemli Duyuru PC Hocası Yeni Sistem Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Güncelleme yapayım soru soranlara özel olarak;

• Toplam stok sayısı: 50 Adet (Bu benim elimde değil. İtopya bu kadar ürün çıkartabildi. Üst segmentte çok stok olmuyor zaten.)
• Sistemler montajsız teslim edilmeyecek. Bu şekilde bilgi verdiler bana. Yani ödemeyi yaptıktan sonra, montaj bitince sizi arayacaklar "sisteminiz hazır, gelip alabilirsiniz" diye.
• Gördüğüm kadarıyla bayağı ilgi var. 50'den fazla kişi olursa beklemenin manası yok. O yüzden bilgi alarak bekleyin.

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
yok reis sistemin ekran kartı satışı bittiği için siteden kaldırmışlar normalde sistem erkan kartı var mağazada varmı diye sordum
Onu anladım ama bazen ekran kartı olmayınca mesela sistemin fiyatı 15k ise ekran kartı kalmadığında fiyatdan o ekran kartının fiyatı düşülüyor. Eğer öyle olduysa alınmaz ekran kartı fiyatı eklenince 15-16k olur.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

• Toplam stok sayısı: 50 Adet (Bu benim elimde değil. İtopya bu kadar ürün çıkartabildi. Üst segmentte çok stok olmuyor zaten.)
• Sistemler montajsız teslim edilmeyecek. Bu şekilde bilgi verdiler bana. Yani ödemeyi yaptıktan sonra, montaj bitince sizi arayacaklar "sisteminiz hazır, gelip alabilirsiniz" diye.
• Gördüğüm kadarıyla bayağı ilgi var. 50'den fazla kişi olursa beklemenin manası yok. O yüzden bilgi alarak bekleyin.
Kargo zorunlu mu hocam. Ev yakın gelip kendimiz alsak daha iyi

firsatgamingx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

abi merhaba, biz kendi aramızda hallettik sıra işini de uydurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 35 kişinin ismi var şu anda yemeğe gidiyoruz dönüşümlü sıramizi bekliyoruz forumda konuştuğumuz insanlarla yüzyuze de konuşuyoruz. Herkes neredeyse forumdan kişiler hep sorun durumu sana rapor edeyim dedim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
abi merhaba, biz kendi aramızda hallettik sıra işini de uydurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 35 kişinin ismi var şu anda yemeğe gidiyoruz dönüşümlü sıramizi bekliyoruz forumda konuştuğumuz insanlarla yüzyuze de konuşuyoruz. Herkes neredeyse forumdan kişiler hep sorun durumu sana rapor edeyim dedim.
Hergün yazıştığın kişi ile karşı karşıya gelmek güzelmiş :D.

AGKS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
liste yapildi burada ama itopyanin listeye uymasi lazim ki kargaşa çıkmasın, abi sen itopyaya desen de listeye gore verseler sistemi, biz kendimiz listeye gore ilerleyecegiz ama illaki birileri sonradan gelip listeye uymayip insanlarin magdur olmasina sebep olacak, bu yuzden en iyisi itopyanin listeye gore uymasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri