çadır sandalye getirebilecek var mi
hocam Sorma ihtimaliniz varsa JROKEZ-HIGH/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC bu sistem varmıymış orda site ekran kartı bittiği için yok diyodaAnlık 30 kişi var beyler
Eğer ekran kartsız fiyatı 10k ise sistem alınmaz.hocam Sorma ihtimaliniz varsa JROKEZ-HIGH/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC bu sistem varmıymış orda site ekran kartı bittiği için yok diyoda
yok reis sistemin ekran kartı satışı bittiği için siteden kaldırmışlar normalde sistem erkan kartı var mağazada varmı diye sordumEğer ekran kartsız fiyatı 10k ise sistem alınmaz.
Onu anladım ama bazen ekran kartı olmayınca mesela sistemin fiyatı 15k ise ekran kartı kalmadığında fiyatdan o ekran kartının fiyatı düşülüyor. Eğer öyle olduysa alınmaz ekran kartı fiyatı eklenince 15-16k olur.yok reis sistemin ekran kartı satışı bittiği için siteden kaldırmışlar normalde sistem erkan kartı var mağazada varmı diye sordum
Kargo zorunlu mu hocam. Ev yakın gelip kendimiz alsak daha iyiGüncelleme yapayım soru soranlara özel olarak;
• Toplam stok sayısı: 50 Adet (Bu benim elimde değil. İtopya bu kadar ürün çıkartabildi. Üst segmentte çok stok olmuyor zaten.)
• Sistemler montajsız teslim edilmeyecek. Bu şekilde bilgi verdiler bana. Yani ödemeyi yaptıktan sonra, montaj bitince sizi arayacaklar "sisteminiz hazır, gelip alabilirsiniz" diye.
• Gördüğüm kadarıyla bayağı ilgi var. 50'den fazla kişi olursa beklemenin manası yok. O yüzden bilgi alarak bekleyin.
Kargo zorunlu mu hocam. Ev yakın gelip kendimiz alsak daha iyi
1 Haftadan uzun sürede gelme muhabbeti olmaz belki. İyi olmuş.Yok kargo olmayacak, kişi yine gidip ürünü kendisi teslim alacak montaj bitince.
abi merhaba, biz kendi aramızda hallettik sıra işini de uydurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 35 kişinin ismi var şu anda yemeğe gidiyoruz dönüşümlü sıramizi bekliyoruz forumda konuştuğumuz insanlarla yüzyuze de konuşuyoruz. Herkes neredeyse forumdan kişiler hep sorun durumu sana rapor edeyim dedim.Güncelleme yapayım soru soranlara özel olarak;
• Toplam stok sayısı: 50 Adet (Bu benim elimde değil. İtopya bu kadar ürün çıkartabildi. Üst segmentte çok stok olmuyor zaten.)
• Sistemler montajsız teslim edilmeyecek. Bu şekilde bilgi verdiler bana. Yani ödemeyi yaptıktan sonra, montaj bitince sizi arayacaklar "sisteminiz hazır, gelip alabilirsiniz" diye.
• Gördüğüm kadarıyla bayağı ilgi var. 50'den fazla kişi olursa beklemenin manası yok. O yüzden bilgi alarak bekleyin.
Hergün yazıştığın kişi ile karşı karşıya gelmek güzelmişabi merhaba, biz kendi aramızda hallettik sıra işini de uydurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 35 kişinin ismi var şu anda yemeğe gidiyoruz dönüşümlü sıramizi bekliyoruz forumda konuştuğumuz insanlarla yüzyuze de konuşuyoruz. Herkes neredeyse forumdan kişiler hep sorun durumu sana rapor edeyim dedim.
liste yapildi burada ama itopyanin listeye uymasi lazim ki kargaşa çıkmasın, abi sen itopyaya desen de listeye gore verseler sistemi, biz kendimiz listeye gore ilerleyecegiz ama illaki birileri sonradan gelip listeye uymayip insanlarin magdur olmasina sebep olacak, bu yuzden en iyisi itopyanin listeye gore uymasi• Gördüğüm kadarıyla bayağı ilgi var. 50'den fazla kişi olursa beklemenin manası yok. O yüzden bilgi alarak bekleyin.