Senin biraz zor kardeşMetrobüsteyim 15 Durak var :S çok atraksiyonlu
Stok eğer 50yse bence mümkün, bakalımSenin biraz zor kardeş
Sistem bugün çıkacak video yayınlanır yayınlanmaz satış olacak.
Yeni sistem aldım AllahtanAlabilecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Acıbadem İtopya önünde çadır yapılabilecek genişlikte alan mevcut =)
Pc hocası sistemine 50 kişi gelmedi, şu bbl kuyruğuna bakın 75 kişiden fazla kişi var sıra da
Bu sizeydi.Biri bir şey yazmıştı mesaj silinmiş ama yazayım. Bir şeyin daha çok bilinmesi , tanınması kaliteyi önemsemeden onun seçilmesine yetebilir.
Karşı taraflarda doldu 100 kişiyi aştıPc hocası sistemine 50 kişi gelmedi, şu bbl kuyruğuna bakın 75 kişiden fazla kişi var sıra da
Ya ben de tam PM den mesajın anlamını soracaktım yazmanız iyi oldu biraz açıklar mısınız ?Bu sizeydi.
Hem daha çok ürün var,hem videosu yapıldı,hem de daha ucuz şeyler normal yani.Karşı taraflarda doldu 100 kişiyi aştı
Sıra BBL ile fotoğraf çekilmek içinHem daha çok ürün var,hem videosu yapıldı,hem de daha ucuz şeyler normal yani.
PCH sistemde durum ne? Tüm forum toplandınız mı?Sıra BBL ile fotoğraf çekilmek için
43 kişi var sıradaPCH sistemde durum ne? Tüm forum toplandınız mı?![]()
Sadece yazılana cevap verdim PCH 50 kişi olmadı BBL sırası hep toplandı demişti. Sistem sırası olarak anladım öyle cevapladım. Ne olduğunu arkadaş da bilmiyor galiba.Ya ben de tam PM den mesajın anlamını soracaktım yazmanız iyi oldu biraz açıklar mısınız ?